<

Компанія Lincoln представила нового позашляховика Navigator 2018-го модельного року

Цей запис опубліковано більш як рік тому
04:50 | 19.04.2017 / Борщ /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Компанія Lincoln на автосалоні в Нью-Йорку представила нового повнопривідного позашляховика Navigator 2018-го модельного року

Від попередника новий Navigator помітно відрізняється зовні – правда зміни не можна назвати революцією, але під опис “еволюція” підходить якнайкраще. Позашляховик отримав практично все нове: бампер, решітку радіатор, оптику, легкосплавні диски, рейлінги іншої форми, бічні дзеркала – пише Газета.юа

Особливим чином інженери Lincoln попрацювали над підсвічуванням позашляховика як зовні, так і в салоні. Новий Navigator отримав світлодіодну адаптивну головну оптику, яскравість і напрям світла якої змінюється в залежності від швидкості руху та дорожньої обстановки. У комплектаціях Reserve і Black Label додатково реалізовано підсвічування логотипу Lincoln на решітці радіатора. Також підсвічуються висувні підніжки і килимки всіх пасажирів в салоні.

Під капотом американського позашляховика двохтурбінна “шістка” потужністю 450 кінських сил, спарена з 10-ступінчастою коробкою передач. Об’єм двигуна і динамічні характеристики не називаються. Раніше передбачалося, що нове покоління Navigator отримає мотор об’ємом 3,5 літра потужністю 380 кінських сил від попереднього покоління позашляховика.

Завдяки використанню в конструкції машини високоміцних алюмінієвих сплавів вага позашляховика знизився на 90 кілограмів. Лобове і передні бічні стекла Navigator ламіновані – це забезпечує високий рівень шумоізоляції.

Lincoln Navigator 2018 го модельного року укомплектований сидіннями з електрорегулюванням в 30 положеннях з функціями масажу, підігріву та обдування. У базі пропонується мультимедійна система SYNC 3 з сенсорним екраном діагоналлю в 10 дюймів і підтримкою Apple, CarPlay і Android Auto. Є монітори і для пасажирів другого ряду. Якісний звук в салоні забезпечує акустична система Revel Ultima З 20 стереодинаміками. У салоні розташовані датчики нахилу і рух, які в разі проникнення в закритому автомобілі активує сигналізацію.

Для цінителів індивідуалізації пропонується ексклюзивна колекція варіантів обробки Lincoln Black Label і широкий спектр матеріалів оформлення інтер’єру. Пасажири другого ряду мають власні системи аудіо- і клімат-контролю, а третій ряд сидінь можна скласти.

При розробці Навігатора велику увагу приділили простору в салоні. За даними Lincoln, в Navigator можна розмістити більше речей, ніж в будь-якому іншому великому позашляховику. У багажнику машини розташована регульована полиця з індивідуальними налаштуваннями, що дозволяє утримувати речі в горизонтальному положенні незалежно від того, де розташована машина – на прямій дорозі або під ухилом.

Крім того, нове покоління Navigator пропонується з різними асистентами, в тому числі системами допомоги при паркуванні, адаптивним круїз-контролем, камерами кругового огляду.

Дата старту продажів позашляховика і ціни поки не називаються.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *