<

Гурт Тартак випустив новий кліп на пісню “Стара Школа”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:13 | 1.06.2017 / Борщ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Пісня “Стара Школа” входить до нового альбому гурту “Тартак”, реліз якого готується на осінь 2017 року і є першим, презентованим з нього, треком.

“Знакові постаті, яскраві особистості, піонери руху – по обидва боки камери, приємні зустрічі, спогади про минуле, дружня атмосфера на знімальному майданчику, культовий магнітофон, кліпова “стіна Придувалова”, карколомні трюки, танці і вже рідні обличчя прихильників, в першому київському рок-клубі “Барви” – усе це зібрав, зафіксував та майстерно передав у відео метр українського кліпмейкерства, режисер Віктор Придувалов.

Зйомки кліпу проходили в перші дні травня, у Києві, на декількох локаціях. А вже 28 травня, у День народження Сашка Положинського відбулася презентація відеороботи. Як зазначив Сашко: “Найцінніше, що ми маємо в житті, це люди. Саме люди дарують нам тепло, радість спілкування, безліч позитивних емоцій та підтримку. Сьогодні люди подарували мені цей кліп – і я дуже дякую вам усім за це! Для мене це важливо і цінно! Ще дамо жару!”, – йдеться в описі до відео.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *