<

Друге антикоронавірусне відео зняли луцькі медики

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:29 | 8.05.2020 / Борщ / , , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Медики «Луцького центру первинної медичної допомоги» відзняли нове антикоронавірусне відео. Близько 15-ти працівників закладу танцюють, перевіряють температуру, дезинфікують приміщення під пісню «Stay home» Лесі Нікітюк і гурту «PZF».

Про це розповів лікар Олександр Солобчук, – передає Суспільне.

Перше відео на сторінці закладу у фейсуці набрало майже 22 тисячі переглядів.

Друге відео від луцьких медиків з’явилося в інтернеті, триває воно трохи більше хвилини. Лікар Олександр Cолобчук каже, що знімав його на телефон. З його слів, показали робочі моменти лікарів, медичних сестер, санітарок, додавши трохи танцю. Монтаж допоміг зробити друг.

“Там хореографії практично немає, там робочі моменти і на етапі монтажу додали ритм. Хотіли ще раз нагадати, що у нас в країні триває карантин. Потрібно лишатися вдома, тому stay at home. Потрібно зберегти своє здоров’я і здоров’я лікарів”, – розповів Олександр Солобчук.

Фахівчиня з фізичної реабілітації Центру допомоги учасникам бойових дій Василина Вітовщик знімалася у відео під пісню “Stay home”.

Фахівчиня з фізичної реабілітації, Василина Вітовщик: “Такі ролики зазвичай наповнюють усіх нас, наповнюють нас усіх позитивом, приємними емоціями. Враховуючи ту ситуацію, яка відбувається нині, досить не легко і ми усі у такому трішки натиску. Хочеться трохи позитиву, розрядити атмосферу”.

https://www.facebook.com/101769001465315/videos/242769346799477/

Нині лікарі Луцького центру первинної медичної допомоги консультують пацієнтів телефоном, розповів лікар Олександр Солобчук. Додає, що пацієнтів із гострим болем приймають. Усього у закладі 160 працівників.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *