<

За демократичне трудове законодавство!

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:05 | 19.05.2017 / Блоги /
Перегляди
1
/ коментарів 10

Первинні Всеукраїнські незалежні професійні спілки «Захист праці» на державних підприємствах Шахта №1 та шахта «Бужанська» закликають міського голову Віктора Сапожнікова та депутатів Нововолинської міської ради звернутися до Уряду та керівництва Верховної Ради України щодо забезпечення відкритого та публічного розгляду проблемних питань проекту Трудового кодексу України у формі парламентських слухань за участі організацій профспілок, роботодавців та підприємців, ЗМІ та інших зацікавлених організацій громадянського суспільства з метою забезпечення його положеннями відповідності Конституції України та міжнародним угодам, ратифікованим Україною, а також перед розглядом у Верховній Раді провести всенародне обговорення проекту Трудового кодексу.

У випадку ігнорування наших вимог залишаємо за собою право взяти участь у масових акціях громадянської непокори з метою захисту інтересів найманих працівників та трудових колективів.

Перемога буде за українським народом!




коментарів: 10
  1. буде в нас і законодаство і до законодавства))) все в нас буде)))і цукерки РОШЕН будуть на солодке

  2. Власюк, що ти зробив, аби шахтарі з твоєї шахти отримали борги по зарплаті?Що зробила твоя профспілка?Тільки і вмієш шуміти!!!

    • Власюк викриває та запобігає розкраданню шахтного обладнання на шахті, тими хто повинен тобі платити зарплату. І взагалі, яким боком Власюк до твоєї зарплати, йди до свого директора і вимагайте в нього зароблені гроші.

      • Хочеш сказати, що йому зарплата іде з інших джерел ,як всім? Типу бєлий чєлавєк?
        І до відома – гроші вже всі заплачено, дякуючи Мухомеджанову, Лазаренку, Пилипюку і команді Гузя.

        • Бу-га-га-га! Мабуть ця компанія чоловіків дістала з кишені пачку грошей і виплатили зарплату, не сміши людей. Навіть дискутувати не хочеться з людьми, які далекі і типу розумні))))

          • Все з тобою ясно.
            Вас там скільки на шахті таких умних, 3 чи 5? Ото профспілка!
            І як захищає інтереси!

  3. Ми негайно вийшли на зв`язок з Головою Волинської ОДА. Він після нашого втручанні звязувався з Міністерством. Пообіцяли закрити борги до 10 травня.

  4. Дехто тут розпинається про вибиття зарплат певними людьми і записує собі це в досягнення, тому хочеться сказати, чоловіче згідно законодавства кожна працююча людина повинна отримувати вчасно зароблені гроші, а інакше це кримінал. Тепер по суті за які ши-ши твій Пилипюк у 16-тому році купив собі квартиру і не тільки один Пилипюк, а і деякі інші керsвники з шахти №1. За що вони покупляли собі квартири? Якщо вам вічно боргують зарплату, Смішно! І найголовніше заглянь на сайт НАЗК на декларації працівників шахти №1, це просто жесть, одні пенсіонери, регресники і трутні. Зарплати під десятку і більше тисяч, а ми на Бужанці за вісім по коліна у воді і най гловніше добуваємо вугілля, а що робите Ви? Тільки крадете! Тому “Teraz Ya- профспілковий вибивач бабла” закрий рота і мовчи, бо розповім Волинцю чи ви тут займаєтесь.

  5. Давно пора. Бо “всенародно обраний” мер Сапожніков зі своїм авторитарним режимом давно забув, що таке 3000 людей під його вікнами, які хочуть його відставки. Рзслабилися ви, В.Б., розслабилися… Проте, ми вам незабаром дещо нагадаємо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *