<

У громадян міста виникла ідея провести пікетування прокуратури міста Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:09 | 10.07.2015 / Блоги /
Перегляди
1
/ коментарів 10

Останнім часом правоохоронна система у Нововолинську пішла проти потерпілих по різних кримінальних справах.

Слідчі органи закривають кримінальні провадження не зважаючи на те що справи зовсім не розслідувані. Прокуратура навіть і не думає стати на сторону потерпілих. Закриті два кримінальні провадження по знищенню «Львівської жінки». Була спроба закрити кримінальне провадження по розкраданню активів ВАТ «Оснастка» (суд скасував Постанову про закриття справи). Відновилися спроби висилити дітей із квартири і я так розумію що справа проти «квартирного шахрая» також закрита. Правоохоронні органи відмовляються відкривати провадження проти посадовців по факту  злочинів скоєних із земельними ділянками по вулиці Мічурина. Смішним є покарання по злочинах на «Волиньвугіллі». Враховуючи те, що правоохоронні органи працюють як за часів Януковича, а можливо і гірше, у громадян міста виникла ідея провести пікетування прокуратури міста Нововолинська.

Бажаючи долучитися до організації пікетування та громадян, які хочуть щоб інформація про їх претензії до прокуратури були включені до вимог пікету просимо прийти 12.07.2015.(неділя) на 17:00 у приміщення «Нововолинської координаційної ради НРУ» за адресою пр..Дружби,25.




коментарів: 10
  1. ОГОЛОШЕННЯ. Шукаю чесних прокурорів. Хто знає таких? Заберу гуртом або поштучно. Прокурорів Нововолинської міської прокуратури О. Шпоту і Ю. Сєчку не пропонувати.

  2. Слухай ти кошеоний дАРТЕ в тебе ж є ім!я яким тебе нарікли батьки. Чи може ти байстрюк? Я прикладу всі зусилля,щоб особисто!!! тобі всучити повістку на передову.там тебе зустрінуть як кошерного ВЕЙДЕРА.
    Назвись хто ти є!

  3. З ос настрою реально цікаво. Завод банкрут, а пан Марчук їздить на новій бмв х5. Хто не знає- її ціна від 50 до 80 тисяч доларів. Скільки металу треба було нарізати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *