<

І так,- ми стали ще на один рік старші

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:59 | 28.03.2016 / Блоги /
Перегляди
2
/ коментарі 2

Час не стоїть на місці і ми разом з часом рухаємось вперед, збагачуючи свій досвід, а також впроваджуючи нові технології.

За два роки з часу відкриття багато нового відбулося в клініці Здорова сімя“.

На протязі усього часу ми залучали провідних спеціалістів до діагностики і лікування пацієнтів, які до нас звертались. Зараз ми запросили до співпраці одних з кращих лікарів у своїй галузі, які приїжджають до нас з Рівного, Львова, Луцька, Івано Франківська.

Ми удосконалилися в ультразвуковій діагностиці. Зокрема запровадили виявлення злоякісних вузлів щитовидної залози.

Раніше ми не мали можливості обстежувати вагітних жінок. Тепер майбутні мами без поїздок в інші міста проходять обстеження в клініці Здорова сімя“.

Ми розпочали співпрацю з репродуктивною клінікою Боголюби“. До нас приїжджає один з кращих спеціалістів Волинської області в галузі гінекології і консультує тих пацієнтів, які страждають фіброміомою, непліддям, порушенням менструального циклу.

Одним з провідних напрямків нашої діяльності є високотехнологічні методи фізіотерапії(не медикаментозного лікування). Адже наша мета, щоб пацієнти витрачали на ліки, як омега менше своїх доходів. Для того ми використовуємо унікальне обладнання, яке допомагає піднімати хворих на ноги.

Недавно також ми обговорювали підсумки річниці відкриття МРТ в нашій клініці. Це унікальна можливість для усього Нововолинська і Волинської області змінити якість медицини і покращити здоровя наших людей. Адже ми одні у Волинській області проводимо високоякісне обстеження суглобів, матки, яйників, сечового міхура за допомогою Мрт.

Українці заслуговують на висококваліфіковану і ефективну медицину. На увагу і індивідуальний підхід лікаря до кожної людини.

Моє серце радіє, коли я, – маленька жива істота у всесвіті і наш(мій) морально здоровий колектив вносимо маленьку часточку у покращення здоровя нашої нації. Приємно чути, коли людина з клініки Здорова сімякаже: ” як добре, що Ви є“.

03716c5c-7ed0-4ab2-91c9-367a89100348
4267f6ca-27b4-43d0-9ef1-bd8fce679d49
01903177-8d1e-417a-a7c3-82dc0f5c24b9




коментарів: 2
  1. Як саме ви видаляєте злоякісні вузли щитоподібної залози, яких розмірів і які гістологічні форми. Лякую!

  2. Ми не виділяємо вузли., ми їх пунктуємо для того щоб зробити чітке цитологічне дослідження і виявити чи доброякісний вузол чи ні

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *