<

Щодо можливості заборони у Володимирі-Волинському виступу артистів, котрі за час російсько-української війни гастролювали теренами країни-агресора

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:46 | 7.04.2017 / Блоги /
Перегляди
0
/ коментарів 9

Вчора, 7-го квітня, у Фейсбук розгорілася дискусія, щодо того чи є прийнятним коли Володимир-Волинський відвідають з концертами, артисти котрі за період російсько-української війни мали гастролі теренами країни-агресора. Так склалося, що першою з таких артистів, з гастролями у місто має приїхати епатажна Ольга Полякова.

Моя особиста позиція: зірки шоубізу для значної кількості молоді є кумирами, багато хто на них рівняється і хоче чимось бути схожими на свого кумира. Артист в свою чергу, окрім сценічного образу, виконує і соціальну місію і це він повинен розуміти. Якщо просто – коли в твоїй державі солдати іншої країни вбивають твоїх же захисників, то чому ж ти їдеш до агресора заробляти гроші? В житті важливе лише бабло?

Я абсолютно не хочу обговорювати конкретну артистку, пані працює, має свій образ ( вибачте, але “кокошнік” це не наше… а те, що один з них у вигляді Тризуба, для мене це образливо… як для мене особисто, то забагато “сусідської” культури в образі української співачки), має свою аудиторію…  але є факт того, що в 2015-му році були концерти в Росії. Одне з інтерв’ю ТУТ. Для мене це не прийнятно…

Була пропозиція, щоб депутати підтримали дану ініціативу. Першими відгукнулася міська фракція ВО “Свобода”, далі РПЛ і сьогодні зранку, 8-го квітня, фракція “Наш край”. Наразі до міської ради поданий відповідний проект рішення. Процедуру подання за 20 днів до сесії він витримує, тому 28-го квітня вирішиться чи у місті військових, у місті, де була 51-ша ОМБр, а нині 14-та будуть відбуватися концерти тих, артистів котрі “не перебирають” аудиторією. Аналогічна пропозиція була і депутатам райради, але поки що невідоме їх рішення.

Я за чітку позицію і незалежно політик це чи артист. Якщо вже патріот своєї держави, то до кінця і не лише у вишиванці, або ж поки “не покажуть гроші”. Беріть приклад з Сергія Притули, Володимира Зеленського, гурту “Антитіла” та багатьох інших, котрі від самого початку заявили про стійку позицію.

Хронологію бойових дій на Сході нашої країни в 2014-2015 роках кожен читач може самостійно прочитати в мережі Інтернет. Я сюди не переписуватиму, аби уникнути “згущування фарб”.  Також я не стверджую, що моя позиція є єдиноправильна, але вона ось така і такі принципи.




коментарів: 9
  1. це правильно і послідовно ! але треба продовжувати ! ще ворог окуповуе своїми мін.добривами і паливом для аес, це його остання лінія оборони ! а артистів котрі “не перебирають” треба дорівнювати до сепарів !

  2. Все правильно,следующий шаг запретить въезд,лишить владимирской прописки людям которые были на зароботках в России,или ездили в гости к родственникам.

    • а ви як хотiли ?

      Тарас Чорновил:
      “Все, кто работает в России, за редким исключением, подписали соглашение о сотрудничестве с ФСБ. Это даже не обговаривается. Нет ни одного поехавшего на заработки в РФ украинца, которого бы там не завербовала ФСБ.”

  3. Про чийсь концерт знаем,а хтось приховає виступ для Газпрому.Як бути?Кажуть,Руслана часта гостя Москви.І Дорн.І Виннік.Ані Лорак чи Лобода з Білик не приїдуть до нас,бо що робити в провінції?

    • як бути, як бути… зробити вигляд, шо нічого не було – інакше виникне загроза псіхічному здоров’ю… цей маразм не надовго. Рашка розвалиться і проблема зникне :)

  4. першим треба забороити візд президенту Уккраіни і його свиті в Украіну бо у них половину бізнесу в Росіі то це як зрозуміти нормальним людям

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *