<

Що нас не вбиває те робить Нас сильнішими

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:11 | 27.05.2015 / Блоги /
Перегляди
2
/ коментарів 6

Сьогодні я був вражений до глибини своєї душі.

Відчергувавши нічне чергування я втомлений вийшов на двір. Задзвонила дружина і попросила мене принести їй парасолю, адже вона вчора залишила її в машині. А я відповідно поїхав ввечері на чергування і забув викласти. Підійшовши до бокової дверки і побачив, що парасолі немає на передньому сидінні. Дивно,( думаю я) ввечері лежала. Заглянув на заднє сидіння і побачив брудні від болота сліди. “Апьять”, подумав я, знаючи, що я не ходив брудним взуттям по своїх сидіннях. І зрозумів, що раз ходив не я значить ходив хтось інший (пограбування). Побачив побите заднє скло в дверках і зрозумів, що ящики, які мав завести зранку в медичний центр “Здорова сім’я” зникли, як в полі дим. Чому “апьять”? Тому що минулого року така ситуація в мене вже була. Побили заднє скло і витягли пусту сумочку.

Звичайно я викликав міліцію, звичайно розраховую на розкриття злочину. Але прекрасно розумію, що проблема системна.

Які з цього потрібно зробити висновки?

  • Машину залишати з ящиками в нашому місті не можна. Хоча якщо нічого не возити, то для чого потрібна тоді машина?
  • Місце злочину те ж саме, механізм, то й же. Напевно працювали ті ж люди. Значить крутяться вони там постійно, а отже це не останній випадок, якщо нічого не робити.
  • Речі, які вони вкрали доволі специфічні, тому здати їх так просто не вдасться, а дещо взагалі шансів немає. Зокрема камеру зовнішнього спостереження не продасиш – вона має серійний код, по якому її від слідкуєш, а дрібний медичний інвентар нікому крім мене не потрібний. Що ж ці злочинці( а скорше наркомани) будуть з цим крамом робити? Або викинуть, або підкинуть до медичного центру, щоб їхніх слідів не шукали.

Які рішення можна запропонувати для викорінення таких ситуацій на території лікарні?

  • Поставити камеру зовнішнього і внутрішнього спостереження. Гроші не надто великі, а користі на 200%. Адже можна прослідкувати шлях, і характерні ознаки злочинців.
  • Забезпечити охорону на території лікарні. Це звичайно дорожче але ефект також хороший, адже якщо задачею охоронця буде слідкувати за територією, то результат не забариться.

В четвер напишу клопотання до депутатів міської ради і почну збирати підписи серед лікарів на підтримку вирішення даної проблеми.




коментарів: 6
  1. …мені теж сьогодні в ночі залізли в машину… Вкрали скотч. -100 їм до карми…

  2. Висновки певні зробили, люди задумаються.
    А Ви подумайте : “Дякую, Боже, що взяв грішми”
    Так просто нічого не буває

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *