<

Члени люстраційного комітету на прийомі у нардепа І. Гузя

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:35 | 13.02.2015 / Блоги /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Побували 09 лютого 2015 року у Нововолинську. У заяві, яку вони попросили оприлюднити із трибуни у Верховній раді України, йшлося про узурпацію влади місцевими керівниками міської ради, створення ними антиукраїнської, неофеодальної системи при якій Конституція та закони держави Україна у місті майже не діють, або ігноруються взагалі.

Низка претензій була висловлена і на адресу правоохоронних органів міста – бездіяльність, порушення присяги на вірність народу України, покривання посадових злочинів службовців місцевого самоврядування, корупція, імовірні «непомічання» земельних махінацій, розкрадання бюджетних коштів та незаконне суміщення посад чиновників у міській раді. «Арифметичні помилки» в офіційних документах прокурорських перевірок ремонту шляхів у Нововолинську. Відписки на заяви та інформаційні запити громадських організацій по пільговому перевезенню пасажирів та зловживання у центральній міській лікарні. Небажання прокурорів та чиновників міської ради надати широкій громадськості списки посадових осіб прокуратури, міліції, суду, СБУ та інших державних службовців і місцевих керівників тощо, котрі отримали і приватизували квартири, фінські будинки, та земельні ділянки під індивідуальну забудову. Тобто, майна, що є власністю членів територіальної громади і багато чого іншого.

DSCF3874

Разом із членами громадського люстраційного комітету на прийомі у народного депутата побував і колишній пацієнт Луцької психіатричної лікарні № 1, за сфабрикованою прокурорами справою, Василь Мартинюк. Яка є дзеркальним відображенням жахливого та ганебного стану, у якому перебувають нині правоохоронні органи і судді в українському Нововолинську. Колишній в’язень сумління закритої психіатричної клініки, куди його достав у кайданках конвой, що складався із працівників Нововолинського МВ УВС, приніс із собою на прийом до І.Гузя течку із документами. Які безумовно доводять причетність до зловживань посадовим становищем та імовірні службові злочини скоєні керівниками Нововолинської міської та Волинської обласної прокуратур. Потерпілий В.Мартинюк пообіцяв опублікувати задокументовані докази їхньої вини у друкованих ЗМІ та інтерневиданнях.

DSCF3867

Не обійшли увагою члени Громадського Люстраційного комітету і факт викрадення, у 2011 році, ПП «Кабельне телебачення «Львівська жінка», який останнім часом, викликав неабиякий резонанс в українському суспільстві. Розповіли, також, і про замах на життя власника КТ «ЛЖ» Ігоря Желізка, замовники якого до цих пір розгулюють на свободі.
Фотокопію заяви народному депутату ВРУ І.Гузю, додаємо.
11.02.2015 року

Члени Громадського Люстраційного комітету м. Нововолинська В.Мигас, В.Павлюк, А.Бідзюра, В.Ковальчук. Нововолинськ, Волинь

DSCF3889
DSCF3890
DSCF3891




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *