<

Вважаю Нововолинська влада своїми діями знищила Львівську жінку, а суд цього не помітив

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:04 | 29.04.2015 / Блоги /
Перегляди
3
/ коментарів 11
Суд Ігор Желізко КТ Львівська жінка

Нововолинський міський суд закінчив розгляд адміністративної справи по питанню оренди (розірвання договору оренди та проведення конкурсу) приміщення в якому розташовувалися офіс, студія та базова станція оператора кабельних мереж ПП «Львівська жінка».

На мій погляд суд виніс рішення в догоду міській владі. І хоча повного тексту рішення ми не отримали але про його аргументацію можна судити із самого розгляду. Суддя знову згадував свідчення колишнього директора ЛЖ Ігоря Іщука, про те що базову станцію кабельних мереж можна було перенести в інше приміщення наче комп’ютер. Це повний абсурд. Видно що суддя ніколи нічого не будував і не здавав в експлуатацію. Але чому він свідчення директора, який зруйнував підприємство, розцінює як свідчення експерта незрозуміло? Суддя дав зрозуміти, що він не рахує ЛЖ як підприємство засобів масової інформації (ЗМІ) і знову опираючись на свідчення Іщука.

На мій погляд суддя не взяв до уваги ст2. Закону України «Про адміністративне судочинство в Україні». Саме ця стаття говорить, що і як має враховуватись органом влади при прийнятті рішення. Вважаю, що Нововолинський міськвиконком не врахував того що при проведенні конкурсу і передачі приміщення іншому підприємству він руйнує ЛЖ. Вважаю Нововолинська влада своїми діями знищила ЛЖ а суд цього не помітив і не заборонив протиправні дії.

Маю надію, що Львівський апеляційний суд зверне увагу на наші докази. Апеляційна скарга обов’язково буде подаватися.

Мигас Володимир – представник ЛЖ у суді по даній справі.




коментарів: 11
  1. Про яку ще справедливість,чи об”єктивність можна говорити глядячи на те що ..НЕ ВІДБУЛИСЯ СПОДІВАННЯ РЕВОЛЮЦІЇ ГІДНОСТІ. Ми самі в цьому винуваті,адже наша байдужість,рабський страх і необізнанне знання реалій.коли тебе обсирають в коментарях-якраз це на руку нововолинській владі і їхнім посіпакам в мундирах і мантіях.Можна програти бій–але ніколи не бути переможеним у війні,хоча це все для нововолинян неопізнане.Нас вкотре найобманули. АЛЕ……………………

  2. Вірні слуги місцевої владної команди, яких можна прирівняти до каральних жандармських органів – суди. Все добре наші судді знали, проте не прийняли справедливого рішення. Невинна людина – Ігор Желізко, продовжує страждати і боротися. Судді роблять свою чорну справу й далі, а коли дійде до відповідальності, їхній бос – головний куратор і основний замовник неправедних судових ухвал, скаже: “А це не я. Мені нічого про це не відомо!” Як відбувалося вже десятки, а то й сотні разів. Не вірите, Орисе Романівно? Так воно й буде.

    • Вельмишановний пане Анатоль, хочу ще раз наголосити Вам на пильній необхідності створення у м.Нововолинськ та його околиці, альтернативної опозиційної гілки народной влади на чолі з Вами, як тіньовим мером міста та реально опозиційною тіньовою міською радою із залученням широкого громадського загалу свідомих містян до вирішення усього масиву гострих питань сьогодення, за прикладом передових демократичних країн світу.Саме на що, Вам неодноразово наголошував особисто пан Олекса.

  3. Про яке майно ви ведете розмову..Якщо про те що Желізко вкрав в львівскоі родини то суди тривають вже 10 років ще незакінчились цей аферист вкрав внас все .Неодноразово ми накладали арешт на майно але він своіми бандитськими методами знімав і продавав… Львівську жінку..Він сам довів до банкруцтва забравши всі гоші з підприемства ..Його мета не збережене підприємство а політика бо підприємство він давно вже сплавив..Не вірьте тому афериту ..

    • Не у Желізці справа! Сьогодня головне наше завдання у створенні в самому Нововолинську та околицях єдиного центру громадянського констуктивного спротиву їснуючим обставинам нашого,відверто скажемо,вельми невеселого скрутного життя.Взяти на своє плече цю велику шляхетну,гідну Прометея справу і повести за собою у світле та радісне майбутнє усіх нововолинців та мешканців околиць-може тільки одна інтелектуально могутня людина, наш нововолинський Мойїсей-вельмишановний пан Анатоль! Слава Україні!

      • “Громадянином ти не будь, та “Патріотом” мусиш бути!” Сьогодні вельмишановний “Патріот” великодушно погодився стати тіньовим мером Нововолинська. Вакансії – від першого до п’ятого тіньових заступників. Зарплата – $4000 тіньових у.о. У нього самого – 8000 у.о. Тіньовий мер оголошує набір у тіньову міську раду тіньових міських депутатів. Розрахунок – тіньовою комунальною власністю. Зарплата – за підкилимними домовленостями. Робота не бий лежачого – мишача вовтузня під тіньовим сукном. Запис претендентів – під коментарями “Патріота”.

  4. Вельмишановний пане Анатоль_, цінуючи Ваш гумор,в котрий вже раз хочу наголосити, що настав час не говорити, а діяти,діяти,діяти! Ми думаємо, що посада альтернативного тіньового мера Нововолинська могла би бути колективною, куди крім Вас могла б увійти пані Камишникова та ще 2-3, а може й навіть 5-6 авторитетних у місті осіб. Але,головне що б кожен з них погодився попередньо пройти публічну процедуру добровільної самолюстрації та самоочищеня від тяжких гріхів їхньої спадщини тоалітарного минулого.Конктетне коло актуальних питань, якщо буде Ваша згода на це, Ви б могли обговорити безпосередньо під час ділового сніданку у готельно-розважальному комплексі “Три бобри”. Про час та протокол можливої зустрічі Вам буде повідомлено окремою депешою.

  5. Отримали це судове рішення. Прочитали. Проаналізували. Таке враження що суддя захворів на якийсь розумовий недуг який позбавляє людину адекватного сприйняття реальності. А врешті, думаю всі розуміють…

    • Ігоре! Галушка О.Г. суддя котрий розбирався з твоєю проблемою,не те що захворів.Це патологія,адже він сам собі став проблемою,котра незабаром буде мати певний адекватний результат.
      В 2012 році ця особа мене протиправно,протизаконно запроторила в психушку.
      Я йому це ніколи не вибачу,так само як і посіпакам з цього ж суду.

      • Тепер уся надія тільки на пана Анатоля_-нашого нововолинського Посейдона!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *