<

Зміни у стилі та повна трансформація в гурті WELLBOY

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:01 | 10.12.2022 / Статті / /
Перегляди
204
/ 1 коментар

Війна, зміни у команді та переїзд до столиці внесли корективи у стиль та музику головного хіт мейкера країни. Пісня «Ворогів на ножі» – це початок нового творчого шляху всього колективу.

Новим складом гурт Wellboy вже встиг побувати в багатьох містах України з благодійними концертами. Публіка позитивно оцінила новину. Це й не дивно, тому що найулюбленіші пісні WELLBOY зазвучали зовсім по-новому.

Останні місяці команда весь час проводила на студії, записуючи перший альбом гурту. І це в наших сьогоденних умовах, коли обстріли Києва не припиняються, та країна має проблеми з постачанням електроенергії.

Всі учасники гурту приймали участь у кожному етапі створення треків: починаючи з написання перших рядків пісні, закінчуючи фіналізацією самого треку, щоб кожен українець зміг насолодитись дійсно якісним продуктом.

Під час створення альбому гурт проявляв максимальний творчий креатив: семплювання каструлі, шейкер із зв’язки ключів, запис гітари лежачі на підлозі. Ці експерименти зробили альбом незрівнянним. Кожний трек – це страва високої кухні. У піснях відчувається легкість, іноді зухвалість, драйв та чудовий настрій музикантів.

Після презентації альбому гурт WELLBOY чекає великий благодійний тур по Україні та за її межами.




один коментар
  1. Підкажіть їм, шо ше можна гаєчним ключем по батареї :)
    Це трендець!
    Тепер головне не створити “продукт”, а пропіарити його і продати як шось “оригінальне”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *