<

Який подарунок можна обрати коханому на Новий рік

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:44 | 23.11.2020 / Статті / /
Перегляди
6
/ 1 коментар

У новорічну ніч прийнято не тільки насолоджуватися смачними стравами та напоями, але і вручати своїм коханим цікаві та яскраві презенти. Адже що може порадувати кожну дівчину більше, ніж посмішка на обличчі коханої людини? У цьому матеріалі ми запропонуємо вам кілька варіантів новорічних подарунків, які без сумніву сподобаються вашому чоловікові.

Стильний аксесуар

Хороше рішення для новорічного подарунка коханому хлопцеві або чоловіку – це модний аксесуар, який зробить його образ ще більш завершеним. Варіантів таких аксесуарів дійсно багато, але варто все ж вибирати те, чим ваша кохана людина напевно скористається і що буде із задоволенням носити. Це може бути галстук і затиск для нього, шкіряні рукавички, шарф, запонки, ремінь, парасолька і інші варіанти.

Міні-бар

Ну який чоловік не мріє про свій персональний міні бар, в якому б зберігалися його улюблені алкогольні напої? І ви можете здійснити цю його мрію і придбати для нього міні бар, причому вони бувають самих різних і хитромудрих форм. Отож, чи буде він у вигляді каністри, бочки, карети, музичного інструменту, бомби, глобуса або ж просто невеликої шафки, вирішувати вже вам.

Подарункова карта

Якщо у вашого улюбленого вже усе є, то відмінним презентом для нього стане подарункова карта, яку ви можете придбати на https://www.bodo.ua/novogodnie-podarki/. Адже яскраві враження точно стануть для нього тим подарунком, про який він давно мріяв! Він зможе стрибнути з парашутом, покататися на суперкарі, політати на літаку, постріляти в тирі, пройти квест віртуальної реальності, відправитися на вечерю з безлімітним м’ясом, відпочити в spa, навчитися грати на ударних і отримати багато інших незабутніх навичок і емоцій.

Гаджети

Кожен чоловік буде радий знайти під ялинкою першого січня новий гаджет і навряд чи ваш коханий є винятком. Ви можете вибрати для нього смартфон нового покоління, блютуз колонку, бездротові навушники, смарт-годинник, планшет, ноутбук або гаджети для автомобіля. Але крім всього цього, ваш чоловік напевно буде радіти, якщо ви подаруєте йому ігрову приставку, квадрокоптер або VR-окуляри.

Спортивне екіпірування

Якщо ваш молодий чоловік активно займається спортом, особливо любить зимові види спортивного відпочинку, то ви можете розглянути і цей варіант в якості презенту. Це можуть бути лижі, сноуборд, тарілка для спуску з гори, ковзани й екіпірування для безпечного катання. Крім того, ви можете придбати для нього санки і наповнити їх цукерками або мандаринами, він точно оцінить такий знак уваги з вашого боку.

Фанатські подарунки

Якщо у вашого улюбленого є якісь захоплення, то чому б його не порадувати його подарунком справжнього фаната? Це може бути футболка з емблемою футбольного клубу за який він вболіває, повна дискографія його улюбленої групи, рідкісне видання коміксів, подушка або світильник із зображенням персонажів фільмів або серіалів, які він часто переглядає тощо.

Балуйте свого коханого цікавими подарунками і нехай це буде для вас ще один щасливий рік, який ви проведете разом!




один коментар
  1. Збирала на віоліті з півроку платівки одного аби вийшов гарний подарунок і доповнення в колекцію

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *