<

Який шарф підійде до сірого пальто?

08:42 | 13.12.2023 / Статті / /
Перегляди
671
/ Коментарі відсутні

Шарфи – стильний та практичний аксесуар, представлений у широкому асортименті. Він виготовляється з різних матеріалів та буває різних кольорів. Обираючи модель до сірого пальта, слід враховувати низку чинників.

В інтернет-магазині LuckyLook можна вибрати баф на шию за демократичною ціною від відомого бренду. Кожному покупцеві гарантується якість та великий вибір, є швидка доставка замовлень по Україні. Професійний стиліст допоможе підібрати модний аксесуар. 

Який шарф підійде до сірого пальто?

Сіре пальто – практичний верхній одяг і до нього можна підібрати оригінальний шарф. Наприклад, до моделі без коміра оптимально підійде снуд, палантин або хустка. Снуд – теплий та м’який, відмінно захистить від холоду та додасть образу жіночності.

Легкі хустки або палантини підходять для теплої пори року та чудово поєднуються з сірим пальто. Для зими слід обирати вовняні шарфи або моделі з великою в’язкою.

Коли пальто має комір-стійку, то до нього оптимально пасують елегантні палантини, як однотонні, так і з цікавим орнаментом. 

Перед тим, як купити шарф жіночий до сірого пальта, слід вивчити асортимент та вибрати відповідний колір. Сірий є універсальним і з ним поєднується практично вся колірна палітра.

Стилісти рекомендують враховувати кольоротип жінки – колір шкіри, очей, волосся (розрізняють за сезонами року). 

Так, весна – це світло-коричневе волосся, світлі очі та теплий тон шкіри. Шарфи краще вибирати фіолетового, сріблястого, синього кольору, а від темних насичених краще відмовитися.

Літо – блондинки з рожевим тоном шкіри та зеленими очима. Ідеальне рішення для шарфа – яскраві малинові, червоні, блакитні та фіолетові відтінки. Але не рекомендується перевантажувати образ барвистими аксесуарами, щоб не виглядати безглуздо.

Осінь – руде волосся, карі або оливкові очі, персиковий тон шкіри. До сірого пальта пасують шарфи шоколадного, зеленого, помаранчевого та бежевого кольору. 

Зима – світла шкіра, темне волосся та яскраві очі. Відповідний варіант – аксесуар винних відтінків або класичного білого та чорного. Не слід обирати шарфи жовтого або молочного кольору. 

Надати образу стилю та оригінальності допоможе аксесуар у клітинку або інший стриманий візерунок. Сіре пальто заграє яскравими фарбами та приверне увагу оточуючих.

Рекомендації щодо вибору шарфа до сірого пальта

Стилісти рекомендують звертати увагу не тільки на колір шарфа, а й на інші критерії. До них відносять:

  • сезон;
  • розміри;
  • стиль;
  • матеріали пошиття;
  • бренд;
  • вартість.

Жіночі шарфи виготовляють з різних матеріалів, зокрема ангори, акрилу, віскози, шовку, нейлону, кашеміру, поліаміду, бавовни, вовни тощо. 

Шарф має бути якісним та пасувати до пальта за кольором, стилем, фактурою, матеріалами. Грамотно підібраний аксесуар прикрасить будь-який образ та підкреслить смак.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *