<

Які можна знайти каблучки для поповнення колекції: «Oniks» називає кілька варіантів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:42 | 6.01.2023 / Статті / /
Перегляди
185
/ Коментарі відсутні

Ювелірна шкатулка будь-якої модниці налічує величезну кількість різноманітних прикрас. Особливо варто відзначити стильні каблучки. Вони стануть ідеальним доповненням будь-якого образу.

Головне, це розібратися в цьому величезному асортименті. А він дійсно вражає. Підбираючи каблучки з величезного каталогу https://oniks.ua/categories/rings, ви зможете знайти речі на кожен день чи для особливих випадків. Спеціально для цього «Oniks» нагадає про основні різновиди прикрас, щоб ви могли вибрати для себе найкращий варіант.

Які можна знайти красиві каблучки?

Ювеліри постійно розширюють асортимент, щоб ви завжди могли порадувати себе та близьких. Ви зможете підібрати речі для особливих подій чи на кожен день.

Якщо говорити про найпопулярніші моделі, то можна виділити декілька аксесуарів:

  • Обручки. Це найвідоміші прикраси з усього асортименту. Гладкі, з матовою поверхнею, зі вставками чи гравіюванням – варіантів оформлення безліч. Ви маєте самі для себе визначитись, що вам подобається найбільше. Не обов’язково вам купувати пару, ви можете вибрати різні. Головне, щоб все подобалось вам.
  • На заручини. Ще одні популярні каблучки. Якщо говорити про класичні моделі, то вибирають з одним центральним каменем. Найчастіше це діамант, хоча може бути й інша вставка. Якщо ви бажаєте, то можете звернути увагу на прикрасу одразу з декількома камінцями. Також може вражати сама форма.
  • Каблучка «Вічність» – ще одна прикраса, яка має бути в ювелірній шкатулці. По всьому обідку цілий розсип дрібних камінців. Вони можуть бути прозорими чи кольоровими. Особливо оригінально виглядають прикраси з комбінацією відтінків.
  • Перстень. Така каблучка виділяється величезним центральним каменем. Він може бути оточений розсипом дрібних. До того ж не забувайте про різноманітні оригінальні форми.
  • Фалангові. Такі прикраси представлені в величезній кількості. Їх можна носити на першій чи другій фаланзі пальця. Також є такі моделі, які мають носить одразу на кількох пальцях.
  • Релігійні. Такі каблучки вибирають тільки для тих, хто дійсно це оцінить. Близька людина буде у захваті. Подібні прикраси не мають екстравагантних елементів чи величезних каменів у своєму оформленні. Тут увага приділяється зовсім іншому.

Ювелірний асортимент не обмежується цими каблучками. Їх існує значно більше. Вам потрібно виділити трохи часу, щоб з усім ознайомитися. Разом з «Oniks» ви поповните свою ювелірну шкатулку, здивуєте близьких оригінальним подарунком і продемонструєте своє відчуття стилю.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *