<

Які меблі можна купити в Києві та з доставкою по Україні?

16:14 | 21.07.2023 / Статті / /
Перегляди
62
/ Коментарі відсутні

Меблевий бізнес в Україні – одна з сильних сторін вітчизняної промисловості. Справді, купити якісні та недорогі меблі українського походження сьогодні не є проблемою.

Для сучасного меблювання житлових та офісних приміщень немає потреби в дорогих імпортних рішеннях. В будь-якому меблевому салоні можна замовити вітчизняні меблі чудової якості та різних характеристик – просто, зручно, в тому числі з доставлянням по Україні.

Як краще купувати меблі?

Варіантів в даному випадку два – брати готові меблеві вироби з салону або замовляти меблі через інтернет-магазин. Також можна скористатися послугою міжміського доставляння товару за адресою, якщо це потрібно.

У більшості випадків люди беруть малогабаритні вироби прямо з магазину. Якщо потрібно замовити щось більш серйозне (розкладний диван, стінку для вітальні, гарнітур на кухню), доцільно скористатися опцією «меблі на замовлення».

У випадку, коли магазин розташований не у вашому місті, єдиним варіантом є замовлення з доставлянням за адресою. Хорошим прикладом є інтернет-магазин https://fayni-mebli.com/ua/, де можна купити меблі у Києві, а також з доставлянням товару по Україні.

Які меблі мають найбільший попит серед українців?

Вітчизняний споживач полюбляє все, що стосується облаштування оселі. Меблювання займає значну частку наших витрат після час ремонту, оскільки це функціональне та декоративне наповнення інтер’єру.

Всі меблі можна поділити на три великі категорії:

  1. М’які меблі – вироби, які орієнтовані на створення посадкової зони та зручних умов для відпочинку сидячи/лежачи. До таких відносяться дивани та крісла, а також різноманітні пуфи та безкаркасні меблі (дивани/крісла-мішки з гранульованим наповненням);
  2. Корпусні меблі – вироби, які виконують виключно практичні та декоративні функції, і не мають м’яких елементів у своїй конструкції. До подібних меблів відносять засоби зберігання (шафи, шафи-купе, комоди, тумби), універсальні комплекти (стінки у вітальню, кухонні гарнітури, меблі для передпокою), а також різноманітні кімнатні та офісні меблі;
  3. Спальні меблі – до цієї групи відносяться виключно ліжка. Ці вироби поєднують у собі риси м’яких та корпусних меблів, хоча, якщо розглядати їх з точки зору класифікації, є саме корпусними рішеннями.

Найпопулярнішими є меблі для відпочинку (дивани, ліжка, крісла), шафи та комоди, дитячі меблі, а також гарнітури та стінки, які зазвичай використовують як основу меблювання приміщення. Із зрозумілих причин офісні меблі також мають досить великий попит.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *