<

Які квіти купити на новорічні свята?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:04 | 28.12.2022 / Статті / /
Перегляди
97
/ Коментарі відсутні

Святкування Нового Року – довгоочікувана подія, яку завжди хочеться відзначити по-особливому, – так, щоб вона запам’яталася якнайдовше. Новорічні букети та композиції є кращим способом отримати яскраву «картинку» свята, яка неодмінно закарбується у пам’яті. Звичайно, не будь-який букет підійде в якості подарунка на Новий Рік, він має бути особливим, таким, що відображає саму сутність події.

Неймовірно яскраві новорічні композиції представлені на фото сайту компанії Украфлора. Це бездоганні зразки, на які можна орієнтуватися тим, хто планує вибрати квіти на новорічні свята, аби подарувати їх найдорожчим людям. Тож розглянемо ці букети детальніше перед тим, як зробити власний вибір.

Особливості новорічних букетів

Якщо порівняти такі композиції зі звичайними букетами, перш за все кидається в око їхній пишний декор та певна кольорова гама як самих квітів, так і аксесуарів. Ще одна важлива ознака – це відмінність новорічного букету від різдвяного у бік більшої невимушеності та оптимістичності, адже Новий Рік – це веселе свято!

  1. Основна квітка. Перевага надається кулястим або зірчатим формам голівки, а сама квітка має бути крупною, помітною. Зазвичай використовують троянди, махрові сорти хризантем, лілії, ґербери, альстромерії. 
  2. Рослинне доповнення. Обов’язковий елемент новорічного букету – гілки хвойних, будь-яких, що наявні в асортименті магазину, – ялини, ялівцю, кипарису, туї, смереки. Часто використовуються розкриті коробочки бавовни, що подібні пухнастому снігу на зелених гілках. Поруч з ними цікаво виглядають гілки калини або горобини. Припускається використання сухоцвітів – гілочок, колосків, засушених дрібноквіткових рослин.
  3.  Декор. Він має бути пишним та яскравим – намисто, стрічки, невеличкі іграшки (ялинкові та м’які), шишки, свічки, а також їстівні прикраси – фрукти та цукерки.

За традицією кольорова гама композиції буває червоно-зеленою із додаванням білого та золотого, або синьо-зеленою з білим та сріблястим.

Форма подачі

Звичайно, традиційна форма букету завжди актуальна, достатньо загорнути його у крафтовой папір та перев’язати стрічкою. Але, якщо хочеться чогось більш оригінального, є варіанти:

  • букет у плетеному кошику;
  • букет у капелюшній коробці;
  • композиція у низькій, широкій вазі або плошці.

У такому вигляді букет настільки яскравий, що може замінити новорічну ялинку, або стати центральним елементом святкового столу. Переконатися в цьому можна, гортаючи сторінки каталогу Ukraflora з представленими на них зразками авторських новорічних композицій.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *