<

Як вибрати сумку, щоб вона виглядала дорого

19:17 | 30.11.2023 / Статті / /
Перегляди
120
/ Коментарі відсутні

Дорогі ексклюзивні аксесуари – мрія багатьох дівчат. Але не завжди вистачає бюджету, щоб їх придбати. Правильно підібраний аксесуар навіть при доволі скромній ціні може мати гарно, стильно та дорого. Важливо – не зробити помилок, що дешевлять будь-яку сумку.

Матеріали, з яких сумка виглядатиме дорого

Для створення сумок виробники використовують різноманітні матеріали: замша, шкіра, екошкіра, котон, поліестер, віскоза. Кожна з них може мати цікавий та оригінальний дизайн, що заслуговує уваги. Але щоб аксесуар мав дорогий вигляд, краще купити шкіряну сумку. А все тому, що цей матеріал:

  • не боїться вологи, снігу, чи дощу. Достатньо протерти сумку зі шкіри насухо, і вона матиме вигляд, як раніше;
  • добре тримає форму, що важливо для дорогого вигляду сумки;
  • підходить до усього, тому не обов’язково мати кілька аксесуарів.

Головне – вибрати варіант, в якому якість та ціна оптимально поєднані. Такі, наприклад, є в інтернет-магазині https://inbag.ua/bags.html. Для їх виготовлення використовують якісну шкіру, але водночас вартість сумки залишається оптимальною. Щоб сумка довго не втратила своєї презентабельності та дорогого вигляду, краще взяти модель з матової шкіри. На ній практично непомітні подряпини, на відміну від лакованих аксесуарів, де швидко поверхня вкривається дефектами.

Дизайни та кольори

При аналогічній ціні різні відтінки можуть виглядати по різному. Є кілька кольорів, сумка з яких буде елегантнішою, стильнішою, та здаватиметься дорожчою:

  • коричневий практично у всіх відтінках. Але не варто брати ті варіанти, в яких в кольорі є багато червоного, адже це може здешевити аксесуар;
  • чорний, адже він є класикою для жіночих шкіряних сумок. Практично будь-який аксесуар з чорної шкіри виглядає дорого;
  • графітовий, що може бути й темним, і світлим. Сумка цього кольору гарно доповнить діловий чи класичний стиль;
  • сіро-зелений або оливковий – саме такі відтінки зеленого роблять сумку дорогою;
  • бежевий та колір пудра – завжди актуальний варіант, щоб виглядати дорого.

Що стосується дизайнів, то варто запам’ятати важливе правило: краще не брати сумки, які копіюють відомі бренди, а тим більше з написами, які це символізують. Є багато цікавих варіантів аксесуарів не широко відомих виробників, які дорого виглядають без пряжки з буквами, що знають усі.

А взагалі – ціна сумки не має такого важливого значення, як гармонійне поєднання сумки з усім образом. Тому першочергово варто врахувати це.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *