<

Як вибрати крісло для геймерів

18:32 | 14.07.2023 / Статті / /
Перегляди
23
/ Коментарі відсутні

Якщо ви затятий геймер і дбаєте про власне здоров’я, варто подумати про купівлю ергономічного ігрового крісла. Анатомічна форма сидіння та різноманітні регулювання забезпечують комфортне положення спини, шиї, рук і ніг, без втоми та болю в тілі.

Під час вибору крісла для геймерів зверніть увагу не лише на дизайн і зручність, але й на додаткові високотехнологічні функції.

Регулювання глибини сидіння

За допомогою цієї опції ви зможете регулювати площу сидіння та його віддаленість від спинки. Щоб через тривале сидіння не порушувався кровообіг, глибина крісла має бути в межах 40–50 см. Відсутність такої функції може завдавати незручностей, оскільки користувачі мають різну довжину ніг.

Вібромасаж

Деякі моделі мають вібраційну подушку, яка працює через USB. Її можна підкласти під поперек і під’єднати до ПК чи Power Bank. У дорожчих кріслах передбачено вібромасаж, вбудований у спинку чи підголів’я. Він допомагає геймерові зняти навантаження з плечового пояса та має загальний розслабляючий ефект.

Вбудований звук

Щоб геймер мав змогу повністю поринути до ігрового світу, більшість крісел мають вбудовані динаміки. Просунуті моделі оснащено сабвуфером у нижній частині, що дозволяє відчувати вібрації всім тілом.

Підставка

Якщо у вас невеликий стіл і не вистачає місця для зберігання речей, придивіться до моделей із вбудованими кишенями, відсіком для смартфона та підсклянником. Деякі крісла мають відділ для комп’ютерної миші. Завдяки цим зручностям можна звільнити стіл від різних дрібниць.

Bluetooth-модуль

В асортименті багатьох виробників можна знайти крісла з вбудованим Bluetooth. Здебільшого він використовується для передачі аудіо на динаміки. Крім того, за допомогою спеціального програмного забезпечення через Bluetooth можна синхронізувати роботу вібромасажу. Наприклад, якщо ви граєте в шутер, під час пострілів ви відчуватимете вібрацію, що підвищить реалістичність гри.

BM1uPhSLNmmSBYG2G4y0Z_HTfPl-hjHrjXRs1hfII33qcVEUV_PpcYMXeR3jb4cUk9OJDuyq_LC4VUwzXXRBvbwUU7hteR9hbbM4pY7nyMKQYrgpwMOCOjVMay4A5JibRVyhLx3hMzEGKRz-Lkq9kRY

Підсвічування

Більшість геймерських крісел мають вбудоване RGB-підсвічування з різними кольоровими налаштуваннями. Їх можна регулювати за допомогою пульта керування, який входить до комплекту.

Окрім естетичного зовнішнього вигляду, яскраве світлодіодне освітлення по краях крісла виконує практичну функцію, замінюючи світильник у темну пору доби. Для використання підсвічування вам знадобиться Power Bank або подовжувач USB для під’єднання до ПК.

Підставка для ніг

Витяжна стійка дозволяє розслабитися після гри, відчути свободу та легкість у ногах. При цьому вони не ковзають, а витягнуті у зручній позі. Для виготовлення підставок використовують метал, що гарантує їхню міцність і безпеку. Крісла з підставкою для ніг випускають такі виробники, як DXRacer та ThunderX3.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *