<

Як вибрати дитяче автокрісло на 9-36 кг

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:18 | 22.12.2022 / Статті / /
Перегляди
32
/ Коментарі відсутні

Завдяки своїй конструкції автокрісла від 9 до 36 кг відповідають потребам дітей різного віку. Їх можна використовувати дітям з першого року життя до кінця періоду, коли поїздка в автокріслі є обов’язковою (близько 12 років).

Тому купити дитяче автокрісло 9-36 кг варто батькам, які хочуть придбати один виріб, що служитиме дітям до тих пір, поки потреба в автокріслі не відпаде.

Переваги автокрісел на 9-36 кг

Завдяки дуже практичним рішенням і системам регулювання можна легко підлаштувати розмір сидіння під зріст дитини. Легка і швидка установка не складе труднощів навіть дуже зайнятим батькам. Не випадково автокрісло 9-36 кг є найбільш популярним. Його обирають, коли вже не достатньо люльки та коли головне — це безпека та здоров’я дитини. Завдяки профільованим спинкам, дитина з раннього віку засвоює правильну поставу. Це особливо важлива перевага, якщо дитина багато часу проводить в автокріслі, наприклад, подорожуючи.


Як вибрати автокрісло на 9-36 кг

Вибір правильного автокрісла — дуже важливе питання, яке пов’язане як з комфортом малюка і, звичайно, з його безпекою. Тому варто дізнатися, які додаткові функції має обране автокрісло:

  • поворотне автокрісло 9-36 кг дозволить встановити його як вперед, так і назад;
  • регулювання спинки на чотирьох рівнях допомагає додатково адаптувати крісло до потреб дитини, що також дає можливість встановити його у положенні лежачи;
  • для найменших підготовлена ​​редукційна вставка;
  • конструкція сидіння сприяє захисту шиї дитини від втоми, навіть під час тривалих подорожей;
  • функція регулювання підголівника.

Сидіння, спрямовані проти руху, забезпечують вдвічі більше захисту, ніж сидіння, спрямовані вперед. У разі зіткнення вони гарантують кращий захист шиї та голови дитини, завдяки розподілу ваги тіла на спинку та боки сидіння (оболонка сидіння тоді діє, як захисний щит, який поглинає ударну хвилю). У рекомендаціях міжнародних споживчих організацій йдеться про те, що дітей слід перевозити в автокріслах проти руху якомога довше, бажано до 4 років.

Універсальність, довговічність, безпека і комфорт — всі ці характеристики поєднують в собі автокрісла 9-36 кг. Завдяки їм дитина забезпечена належним захистом і комфортом під час подорожей.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *