<

Як приготувати суші без коврика

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:12 | 11.01.2023 / Статті / /
Перегляди
265
/ Коментарі відсутні

Кожен із нас хоча б раз в житті куштував суші. Комусь вони просто сподобалися, а хтось став палким прихильником японської кухні. Дана страва одна з небагатьох, яка не набридає, а асортимент постійно вдосконалюється і зростає. Звідси й логічний шалений попит на них. Замовити суші сьогодні легко і просто. А обравши улюблений сет, ви маєте чудову нагоду ще раз переконатися у вишуканості смаку.

Напої для суші

Існує безліч способів куштування цієї страви, але чи замислювалися ви про те, з якими напоями краще споживати суші?

Алкогольні напої до суші:

1. Саке. Горілка на основі рису, міцність якої перевищує 20%. Свого роду візитівка Японії. Має незвичайний аромат, в якому поєднується гіркота з фруктами. Найкраще до ролів подавати охолодженою.

2. Вино. Чудово підкреслить смакові властивості страви зайвий раз. Біле вино не перебиває смаку. Чудово підійде до морепродуктів. Червоне варто поєднувати з ролами, які містять жирні види риб.

3. Пиво. Якщо ви не вживаєте саке, то маєте чудову альтернативу у вигляді пива. Найкраще даний напій поєднується на вечірках у колі друзів. Вибір пива варто здійснювати індивідуально. Підійде, будь-яке.

Безалкогольні напої до суші:

1. Чай. Однозначно, надайте перевагу листовому. В Японії фаворитом є зелений чай. Він корисний для шлунка і судин, освіжає та тонізує, не перебиває смаку суші, а навпаки, доповнює його. Якщо ж ви обрали чорний час, то варто споживати його без цукру. Суттєвою його перевагою є те, що він зміцнює імунітет та покращує роботу травної системи.

2. Сік. Відмінним доповненням до суші є свіжовижатий сік. Топ-рейтинг смаків, що дозволяють підкреслити смак страви:

– томатний. Можна навіть добавити трішки солі;

– апельсиновий. Його кислинка додатково підкреслить смак суші;

– огірковий. Освіжає та тонізує, але вибір на любителя.

Відвідавши сайт азіатської та європейської кухні Євразія, ви зможете насолодитися смаком улюблених суші. Великий вибір смаків, акційні пропозиції, зручна доставка та доступні ціни точно не залишать вас байдужими.

Сьогодні приготувати суші можна і у себе вдома, навіть не маючи під рукою всього необхідного.

Як приготувати суші без коврика?

Повірте, це не забере у вас багато часу, а результатом ви залишитеся задоволені.

Для початку потрібно промити рис, залити водою у каструлі і довести до кипіння. Як тільки вода закипить, накрити кришкою і варити приблизно 15 хвилин.

Тим часом, до оцту додаємо сіль та цукор, розмішуючи до повного розчинення. Охолодивши дану суміш, додаємо її до рису, перемішуючи крупу. Підготовлену попередньо начинку нарізаємо довгими смужками.

Підготовлений рушник, складаємо у форму прямокутника та вкриваємо харчовою плівкою, далі розміщуємо лист норі. Акуратно, тоненьким шаром, викладаємо рис, далі поверх нього кладемо підготовлену начинку і, притримуючи її пальцями, починаємо скручувати рулет. Продовжуємо до тих пір, поки все не загорнемо до потрібної форми.

Далі розрізаємо на однакові роли. Подавати страву необхідно відразу у поєднанні з імбиром, соєвим соусом та васабі. Спробуйте і вам неодмінно сподобається.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *