<

Як правильно обрати стелажі для складу?

19:10 | 21.03.2024 / Статті / /
Перегляди
102
/ Коментарі відсутні

Якісна стелажна система ー це запорука порядку та ефективного використання вільного простору на складі. Однак можливо це лише за умови правильного вибору обладнання. Це має велике значення для ефективного управління та оптимізації процесів.

Стелаж для зберігання товарів виступає основою гарно організованого складу. За його допомогою простіше систематизувати продукцію та легко знаходити позиції за необхідності. Це ефективно впливає на розвиток компанії. Придбати стелажі для складу тут https://forstor.ua/ua/ca-stellazhi/ ー значить, зробити правильне рішення.

На що звертати увагу при виборі стелажної системи?

Кожен склад має свої параметри та вимоги. Тому правильно підібрана система повинна  покращити використання простору та оптимізувати роботу складу в цілому. Зазвичай виготовляють їх по індивідуальному проєкту з урахуванням усіх побажань замовника.

Щоб вибрати відповідні вашим запитам стелажі, необхідно враховувати багато важливих нюансів. Для початку варто визначитися з потребами і проаналізувати обсяги товарів, які будете зберігати. Це потрібно, щоб вирахувати міцність, кількість та розмір стелажів. Далі необхідно ознайомитися з основними типами систем. Існує декілька варіантів:

  • палетні;
  • поличкові;
  • мезоніни;
  • архівні;
  • торгові;
  • спеціальні.

Кожен із них має свої особливості, переваги та функції. Розібравшись у їхньому призначенні, ви легко можете вибрати необхідний для вас варіант. Наприклад, палетні конструкції розраховані на зберігання товарів на піддонах, у той час, як поличкові моделі допоможуть розмістити невелику штучну продукцію, документи.

Обов’язково слід ознайомитися з виробниками. Обирайте бренди з великим досвідом роботи та хорошими відгуками. Адже надійна компанія – це гарантія якості та довговічності виробів. Варто подбати також про безпеку. Купувати слід лише ті конструкції, які відповідають нормам ISO 9001.

Приділіть увагу стійкості систем та їх надійній фіксації, це гарантує стабільність системи і зведені до мінімуму можливість її падіння. Ніколи не перевантажуйте стелажі. Важливо, щоб металеві частини конструкції були захищеними від корозії та шкідливого впливу навколишнього середовища. Від цього залежить не лише їх естетичний вигляд, але й довговічність.

Що стосується розмірів стелажів, то орієнтуватися варто на параметри вашого складу. Зазвичай їх виготовляють по індивідуальному проєкту, хоча є можливість придбати й стандартний варіант. Останній момент ー бюджет придбання, від нього залежить, які саме конструкції можна замовляти.

Де придбати якісні стелажні системи?

Якщо ви шукаєте, де купити хороші стелажі на склад або в цех, варто звернути увагу на виробниче підприємство FORSTOR. Це вітчизняний виробник складського стелажного обладнання, що має великий досвід роботи.

Компанія пропонує стелажі різного виду та складності для оптимізації вашого бізнесу. Менеджери допоможуть вам підібрати найбільш відповідний варіант по чудовій вартості. Впевнені, ви залишитеся задоволені співпрацею.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *