<

Як працює MoneyGram в Україні

09:15 | 18.08.2023 / Статті / /
Перегляди
153
/ 1 коментар

MoneyGram – світова фінансова компанія з суттєвою капіталізацією. За понад 80 років роботи вона завоювала довіру клієнтів в усьому світі. Все завдяки швидкості та безпеці грошових переказів за кордон.

За кількістю представництв та клієнтів, рівнем визнання у міжнародній спільноті компанія MoneyGram обходить багатьох конкурентів, поступаючись першим місцем лише мастодонтам індустрії – Western Union. 

Виконує moneygram перекази в Україну з різних куточків світу та дозволяє українцям надіслати швидко готівку родичам за кордон.

У цій статті ми розберемо, як саме працює MoneyGram в Україні. Про строки та вартість переказів, способи отримання коштів через систему, нам розповіли представники державного банку ПриватБанк.

Особливості сервісу MoneyGram

Ця компанія представлена у трохи менше ніж 200 країнах світу та приймає для переказу 50 різних місцевих валют. Варіанти оплати переказу різні, а саме:

  • внесення готівки;
  • списання з кредитної або дебетової картки;
  • банківський переказ.

Послугами MoneyGram користуються приватні особи, які бажають здійснити швидкий та безпечний переказ коштів з України за кордон, навіть якщо комісія за це не буде найнижчою.

Скільки коштує переказ

Комісійний платіж варіюється, оскільки залежить від суми переказу та грошового коридору – країни відправника та отримувача. Хоча у деяких випадках сервіс пропонує вигідні комісії для окремих пар країн. Так, минулого року MoneyGram мала найнижчі тарифи для переказів з США в Україну, Німеччину, Іспанію, Італію, Румунію. 

Найвигідніші комісії – за банківський переказ. Максимальна сума відправлення – 10 000 доларів США.

Щоб приблизно порахувати, скільки коштує міжнародний переказ, ми скористалися онлайн-калькулятором на сайті privatbank.ua. Тож, у випадку переказування 1 000 доларів США зі Штатів комісія сервісу складатиме 45 доларів. У разі переказу тієї ж суми з Грузії, комісія складатиме 10 доларів. Тож, перш ніж надсилати переказ, рекомендуємо дізнатися приблизну комісію. 

Як вивести гроші з MoneyGram на картку ПриватБанку

ПриватБанк пропонує спрощену систему виведення коштів, які надходять клієнтам з-за кордону. Для цього потрібно скористатися банкінгом Приват24 та у розділі переказів обрати “Міжнародні”. Далі – натиснути на значок сервісу MoneyGram та ввести номер переказу. Це має бути 8 цифр, які надав вам відправник. Після – вибрати картку, на яку бажаєте перерахувати кошти.

Також гроші можна отримати у відділенні ПриватБанку, у терміналі самообслуговування та банкоматі або відділенні агентської мережі.

Підсумуємо: широкий спектр послуг та розгалужена система агентств та партнерів, які має MoneyGram, дозволяють приватним особам з різних країн здійснювати перекази коштів у швидкий, зручний та безпечний спосіб. А, співпрацюючи з ПриватБанком, MoneyGram зробили процес отримання коштів набагато зручнішим для клієнтів з України.




один коментар
  1. З самого початку війни всі перекази в Україну зі штатів роблю через Pay-Pal, бо у них всі перекази в Україну під час війни – БЕЗКОШТОВНІ!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *