<

Як підібрати сережки під образ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:14 | 16.01.2023 / Статті / /
Перегляди
69
/ Коментарі відсутні

Є прикраси, які справді можуть створити або зіпсувати образ. До них належать сережки. Вони дійсно мають великий вплив на ваш зовнішній вигляд. 

Сережки золоті чи срібні, не тільки обрамляють обличчя, а й зазвичай є першою красою, яку хтось помічає, коли розмовляє з вами. Саме тому важливо ретельно переконатися, що ваш стиль узгоджений, і обрані сережки підходять до вашого вбрання.

Подумайте, для якого заходу ви одягаєтеся

Як і у випадку з одягом, слід використовувати прикраси відповідно до нагоди. Якщо ви йдете на випускний вечір, сімейну урочистість або навіть на роботу, ви, ймовірно, будете одягнені у більш формальне вбрання, тому вам знадобляться нарядні сережки. Масивні моделі, сережки-люстри та навіть підвіски ідеально підходять для таких випадків.

Якщо ви збираєтеся зустрітися з групою друзів за вечерею, можна вибрати більш лаконічні вироби, як от витончені сережки-підвіски, що є золотою серединою між мініатюрними пусетами та великими підвісками.

А якщо ви носите джинси та футболку, то ваші сережки також повинні бути невимушеними. Масивні моделі тут недоречні. 

Визначтеся з бажаною атмосферою

Крім випадку, для якого ви одягаєтеся, ще одна важлива річ, яку слід враховувати, – це атмосфера або зовнішній вигляд, який ви збираєтеся створити зі своїм вбранням.

  • Якщо ви хочете додати нотку бохо, спробуйте надіти різнокольорові сережки з емаллю. 
  • Якщо бажаєте трохи гранжу, спробуйте кафи або пару асиметричних сережок.
  • А якщо ви почуваєтеся більш правильно, класичні пусети можуть бути саме тим, що вам потрібно.

Знову ж таки, сережки, які ви виберете, дуже важливі для створення тону всього вашого вбрання. Поекспериментуйте з різними варіантами та використовуйте ці поради, поки не знайдете відповідну атмосферу.

Подумайте про своє декольте

Ще один ключовий момент, про який слід подумати при виборі відповідних сережок, – це виріз. Якщо у вас простий силует, ви можете носити більші та ефектні прикраси, що привертають до себе увагу. 

Масивні сережки матимуть чудовий вигляд в поєднанні з сукнею без бретельок, а сукня з вирізом халтер — в поєднанні з елегантними підвісками, які подовжують шию. 

Водолазка виглядатиме надзвичайно витончено у поєднанні з маленькими кільцями, а блузка з рюшами може виглядати дуже мило у поєднанні з крихітними цвяшками. Якщо у вашому вбранні забагато деталей, залиште розкішні сережки вдома.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *