<

Як обрати чохол для гаджета: огляд найкращих аксесуарів

16:11 | 28.12.2023 / Статті / /
Перегляди
63
/ Коментарі відсутні

Користування мобільною технікою не обходиться без супутніх аксесуарів. Фахівці рекомендують захищати телефони, планшети та інші девайси захисними чохлами. Порада експертів цілком слушна, адже жоден пристрій не застрахований від випадкових падінь чи ударів. До того ж кейс береже гаджет від забруднень та косметичних пошкоджень, що позитивно впливає на його зовнішній вигляд та вторинну вартість. 

Сучасний ринок пропонує чимало варіантів протекторів на мобільну техніку. Розберімося, які чохли для гаджетів apple варті уваги активних користувачів. 

Силіконові

Кейси, зроблені на основі силікону, давно стали класикою у світі електроніки. Аксесуари з цього матеріалу доступні за ціною та мають непогані показники протиударності. Особливої популярності серед користувачів Епл набули Silicone Case. Ці монохромні панелі поєднують у собі мінімалізм, стиль та хорошу якість. Колекція налічує безліч відтінків, тому кожен користувач може знайти колір, який найбільше пасує його стилю. 

Чохли-книги

Назва цієї підкатегорії протекторів говорить сама за себе. Кейси у формі книг складаються з накладки на корпус та кришки, що закриває екран. Такий чохол збереже дисплей у доглянутому вигляді та вбереже від подряпин, коли девайс кладуть в одну кишеню (або сумку) зі сторонніми предметами. Цікавою особливістю кейсів-книг є багатофункціональність. Більшість із них можна перетворювати на підставки, а кришка часто має відділення для карт. 

На ремінці (шнурку)

З таким аксесуаром користувач може не боятися втратити улюблений гаджет. Ремінець або шнурок, прикріплені до чохла, спрощують носіння пристрою. У такому випадку захисний кейс перетворюється на сумку, яку можна повісити на шию або плече. Чохли, сумісні з ремінцями, зазвичай мають спеціальні кріплення. Утім, деякі шнурки встановлюються у виріз під зарядний порт. 

Протиударні 

Сьогодні до цієї категорії належать чимало протекторів. Хороший протиударний чохол можна знайти за декількома ознаками, зокрема:

  • Надійні матеріали. Як правило, найміцніші кейси виробляють з полікарбонату, термополіуретану, алюмінію тощо. 
  • Наявність амортизуючих елементів. У протиударному чохлі мають бути деталі, що поглинають удари. Наприклад, бампер з ТПУ та кути з повітряними подушками. 

Як не помилитися при покупці аксесуара?

Форм-фактор, зовнішній вигляд і надійність – важливі критерії при виборі протектора. Однак, не варто забувати й про сумісність обраної моделі з гаджетом. В інтернет-магазинах цю інформацію, зазвичай, можна знайти в назві та характеристиках аксесуара. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *