<

Віртуальна SIM-картка – ефективний інструмент eSIM від Київстар

20:07 | 21.07.2023 / Статті / /
Перегляди
65
/ Коментарі відсутні

Особливість сучасних технологій полягає в економії часу та грошей. Тепер нема потреби йти до фірмового магазину Київстар, щоб придбати SIM-картку.

Багато сучасних телефонів підтримують стандарт eSIM, що означає наявність вбудованої картки. Залишається лише виконати налаштування та скористатися потрібними тарифами.

Завдяки такій функції можна одночасно використовувати класичну картку SIM та eSIM. Завдяки останньому стандарту віртуальна сімка дозволить мати більше 5 номерів на одному телефоні. Точна кількість залежить від конкретної моделі девайсу. Є можливість підключити спеціальні тарифи eSIM для інтернету, щоб з планшета або телефону зробити точку доступу і більше не переживати за наявність Wi-Fi.

Переваги стандарту eSIM

Поступово застосування цієї технології виправдовується та стає покращеною альтернативою SIM. Все це завдяки набору наступних переваг:

  • Комфорт. Немає необхідності купувати картку, переживати за те, чи не загубиться вона чи не зламається;
  • Надійність. У разі втрати або крадіжки складно відключити eSIM, а це дозволить за лічені години знайти телефон;
  • Різноманітність номерів. Багато пристроїв дозволять встановити класичну SIM-картку, а також скористатися новим стандартом eSIM;
  • Підключення кількох номерів. Залежно від моделі смартфона можна підключити 5 і більше номерів.

Нова технологія доступна не у всіх сучасних телефонах, тому, перш ніж замовляти відповідний тариф, необхідно проаналізувати налаштування гаджета.

Примітно, що в деяких розумних годинниках і планшетах ця технологія доступна. Це дозволить створити зручну точку доступу, коли бездротовий інтернет Wi-Fi відсутній. Таким чином, пристрої підключатимуться до інших девайсів, і отримуватимуть доступ до мережі від мобільного оператора.

Особливості активації eSIM

Насамперед потрібно проаналізувати зручні тарифи та вибрати один із трьох варіантів від Київстар. Вартість підключення 150, 200 та 300 грн. Після оформлення та оплати користувачеві прийде QR-код для подальшої активації та поетапного налаштування віртуальної карти. Якщо виникли складнощі, завжди можна звернутися на гарячу лінію.

Якщо модель телефону не пройшла сертифікацію в Україні, активувати eSIM не вдасться. Також не підійдуть до використання пристрої iPhone, де є 2 слоти під фізичні SIM-картки. Деякі гаджети блокуються під роботу лише з одним оператором, і активація у такому разі також буде заборонена.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *