<

USB модем забезпечить швидкісне інтернет-з’єднання

14:35 | 24.03.2024 / Статті / /
Перегляди
114
/ Коментарі відсутні

В сучасному ритмі життя необхідно мати якісний та постійний доступ до Інтернету. Ідеальним рішенням буде купити модем. Завдяки мобільному USB модему інтернет буде доступний будь-де.

Критерії вибору USB модему

За стандартами зв’язку мобільні модеми розділяють на: CDMA і GSM. Більшість пристроїв підтримують GSM технологію, яка має 5 поколінь зв’язку. Найпопулярнішими є адаптери, що підтримують 3G і 4G. Їх часто випускають під брендом того чи іншого мобільного оператора. 

Обираючи USB модем важливо розуміти для яких цілей він буде служити. Варто звернути увагу на:

  • ціну;
  • тарифний план;
  • можливість підключення підсилювальної антени;
  • компактність пристрою;
  • вбудований Wi-Fi модуль.

Вартість 4G модемів вища за 3G. Ціну формує швидкість інтернету та наявність додаткового функціонала. Тарифний план має відповідати вашим потребам. Обираючи модем зверніть увагу чи підтримує він частоти, які доступні саме у вашому регіоні. 

Наявність роз’єму, щоб за потреби приєднати підсилювальну антену, допоможе залишатися на зв’язку не зважаючи на якість мобільного покриття. А оснащеність вбудованим Wi-Fi модулем дозволить створити точку Wi-Fi для декількох пристроїв. Існують модеми, в яких вбудований акумулятор. Ця опція зручна коли є перебої електрики.

У разі наявності слота для карти пам’яті, можна зберігати інформацію, як у флешці. А компактні розміри пристрою дозволяють легко його транспортувати.

Переваги 4G модему

Завдяки мобільному модему інтернет буде доступний для вас будь-де. Жодних проводів та налаштувань. Для підключення необхідно лише під’єднати пристрій до комп’ютера чи ноутбука. 

Швидкість доступу до мережі 4G на рівні дротових кабельних мереж – до 150Мбіт/с. Цього достатньо для роботи в Інтернеті, перегляду відеоконтенту та спілкування в месенджерах. 

Компактний USB модем, який з легкістю поміститися у кишеню, можна придбати в інтернет-магазині GOODOK. Ціни та асортимент товару вас приємно вразять, а професійні продавці-консультанти допоможуть вибрати пристрій, що відповідатиме саме вашим потребам.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *