<

ТОП-5 портативних зарядних станцій 2023

21:31 | 29.09.2023 / Статті / /
Перегляди
238
/ Коментарі відсутні

Портативна зарядна станція — пристрій, який дає змогу відновлювати рівень заряду мобільних гаджетів. Завдяки невеликій вазі та розміру ПЗС зручно брати з собою в подорожі, з нею ви зможете в потрібний час зарядити смартфон, ноутбук, планшет і низку компактних побутових приладів.

За якими критеріями відрізняються ПЗС

Мобільні пристрої для заряджання постачають на ринок десятки брендів. Потенційні покупці, яким потрібна зарядна станція в Алло, можуть знайти моделі з різними параметрами, зокрема:

  • споживаною потужністю;
  • ємністю вбудованого акумулятора;
  • енергоефективністю;
  • кількістю роз’ємів для підключення;
  • способом кріплення.

У каталозі топових брендів представлено портативні зарядні пристрої, що дають можливість заряджати одночасно 10–12 гаджетів. Моделі відрізняються також за габаритами та форм-фактором.

Для громадських закладів оптимальним варіантом буде зарядна станція настільного типу. Настільні моделі є більш універсальними, їх зручно використовувати під час поїздок і туристичних походів.

Надійні та функціональні зарядні пристрої

1. Bluetti EB150

Універсальна ПЗС із номінальною потужністю 1000 Вт розрахована на дві з половиною тисячі циклів заряджання. Оснащена батареєю ємністю 1500 Вт·г, що може отримувати живлення від мережі змінного струму або із вбудованої сонячної панелі. На корпусі є індикатор стану зарядки, дає змогу заряджати смартфони, ноутбуки та невеликі побутові пристрої.

2. Impression UAPower

Енергоефективна модель з оригінальним дизайном і вбудованим акумулятором LiFePo4 ємністю 1024 Вт·г. Станція з піковою потужністю 2 кВт дає можливість виконати 5000 зарядних циклів.

Живиться від стаціонарної мережі, сонячних батарей і автомобільних прикурювачів. Реалізована технологія швидкої зарядки Fast Charge, час на повну зарядку — від 3 до 10 годин. Сумісна із телефонами, планшетами та більшістю видів побутової техніки.

3. Anker PowerHouse 535

Компактний універсальний (сумісний із більшістю девайсів) зарядний пристрій на 3 тисячі циклів із батареєю ємністю 515 Вт·г. На заряджання до 100% потрібно не менше ніж 5 годин. Заряджається станція як від стандартних розеток, так і від прикурювача або сонячної панелі. Має обмежену потужність — 750 Вт.

4. Zendure ZDSB600M

Головна особливість — стильне оформлення корпусу в сріблястому кольорі. Реалізована світлова індикація рівня заряду. Підходить не тільки для смартфонів і лептопів, але й для фотоапаратів, плеєрів, відеокамер, ручних ліхтариків.

Ємність літій-іонного акумулятора — 607 Вт·г, номінальний показник потужності — 600 Вт. Заряджати ПЗС можна з різних типів джерел енергії.

5. VigorPool Lake 300

Компактний портативний модуль зарядки з батареєю на 320 Вт·г та робочим ресурсом у 2000 циклів. Відрізняється високою швидкістю заряджання, однак живиться виключно від стаціонарної електромережі. Підходить для мобільних гаджетів і побутових приладів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *