<

Том Ford Lost Cherry – універсальні парфуми на всі випадки

12:43 | 26.01.2024 / Статті / /
Перегляди
61
/ Коментарі відсутні

Східно-квітковий аромат під назвою Тom Ford Lost Cherry навів шум у світі після виходу в 2018 році. За розробку аромату свого часу взялася майстер Louise Turner, яка раніше розробляла легендарний аромат Good Girl від Carolina Herrera. Завдяки тому, що парфуми є унісекс, вони однаково сподобаються як чоловікам, так і жінкам.

Незалежно від статі можна насолоджуватись приємними моментами життя. До того ж Лост Черрі є парфумованою водою та відмінно утримують аромат до 18 годин. У ньому гармонійно поєднується безневинність і насолода, сила і легкість, а також грайливість і чуттєвість. М’яка вишня всередині та глянсовий блиск зовні відчувається при кожному вдиху цього аромату.

Особливості аромату Том Ford Lost Cherry

Верхні ноти – це стигла вишня, що доповнюється кислинкою як візитною карткою. Завдяки цьому багато людей з перших секунд можуть дізнатися про аромат, навіть не вгадуючи його. Здається, ніби вдалося потрапити до якогось вишневого раю чи саду, де на кожному дереві росте величезна кількість плодів. Як супроводжуючий аромат є горіхово-солодкий смак, який формується за рахунок аромату мигдалю та аури лікеру.

Серцева нота аромату також наповнюється вишнею. Тут можна відчути запах вишневого сиропу та стиглих слив. Турецькі троянди в невеликій кількості також є, які ефектно поєднуються з жасмином. Комбінування таких запахів створює романтичну лінію парфуму, що важливо для жінок. 

Фінальна нотка вразить навіть найвибагливіших фанатів парфумерії. Деревний тон смолистого кедра, сандалу та ветівера доповнюються прянощами, включаючи гвоздику, корицю та пачулі. Як завершення буде ваніль і боби тонка. Все це дарує справжнє задоволення для людини незалежно від її статті. 

Технічні моменти

Крім фактичного аромату та смаку обов’язково потрібно врахувати різні технічні особливості:

  • рік випуску – 2018;
  • об’єм – 100 мл;
  • концентрація – парфумована вода;
  • час доби – день;
  • пора року – осінь.
  • стійкість – до 18 години.

За бажання можна вибрати підвищену концентрацію із стійкістю до 24 годин, а форма випуску – зручний флакон. Концентрація у цьому разі становить 30%. З таким ароматом потрібно бути особливо уважним. Бажано використовувати в зимовий час. 

Залишається лише правильно гармонувати аромат та образ. Парфуми в такому виконанні підійдуть щодня незалежно від обставин, будь то робота, навчання, прогулянка чи похід у кафе. Романтичний вечір також стане ідеальним місцем, аби похизуватись стійким ароматом вишні. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *