<

Телефон iPhone 14 Pro – флагманська новинка з чудовими можливостями

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:12 | 4.01.2023 / Статті / /
Перегляди
147
/ Коментарі відсутні

Чергове оновлення смартфонів від Apple ознаменувало застосування унікальних технологій та нових функцій, що робить використання телефону ще простіше та вигідніше. У 2022 році вийшло 14 покоління телефонів, а яскравим доповненням усієї лінійки є модель iPhone 14 Pro. Користувачі можуть задовольнятися покращеною камерою, оновленим зовнішнім виглядом, а також відсутністю виїмки, яка стала класикою.

Смартфон ідеально підійде для фанатів зйомки відео та фото. Економна витрата енергії дозволить протягом цілого дня дивитися відео чи робити знімки. IPhone 14 Pro стане чудовим інструментом для розваги, роботи та навчання. Практичний, надійний та якісний телефон захищений від зовнішніх факторів впливу, а додатковим захистом завжди стане покупка чохла та захисного скла.

Зовнішнє виконання

Дизайн вишуканий та елегантний. Вага всього 206 г, він відмінно захищений від вологи та пилу за стандартом IP68. На жаль, сканер відбитків пальців відсутній. Основним матеріалом виробництва стало загартоване скло та міцна хірургічна сталь. На задній панелі скло шліфоване і приємне на дотик.

Передня панель захищена за допомогою скла Ceramic Shield. Відсутній ефект накопичення відбитків пальців. Телефон виконаний у графітовому, золотому та сріблястому відтінках. Фіолетовий колір є новим відтінком у оновленій серії.

Відеокамери

Нові модернізовані об’єктиви у кілька разів покращують якість зйомки. Оптика доповнюється оптичною стабілізацією та зсувом матриці. Усього виконано чотири варіанти камери:

  • основна на 48 МП з доповненням Dual Pixel та сенсором на 63%;
  • телефотокамера на 12 МП, де є фокусна відстань 77 мм;
  • надширококутна на 12 МП з відстанню на 13 мм;
  • LiDar – сканер глибини.

Висока продуктивність дозволяє знімати у форматі FullHD на 240 fps, при цьому дозволяється активувати повільну зйомку. Під час руху оператора забезпечується стабілізація відео.

Продуктивність

Оновлений процесор A16 Bionic має 6 ядер та максимальну частоту 3460 МГц. Оперативної пам’яті на 6 Гб достатньо, щоб у парі із процесором виконувати численні завдання. Внутрішня пам’ять на 128/256/512 ГБ та 1 ТБ, відповідно смартфони відрізнятимуться бюджетом залежно від вибраних параметрів.

За якість та глибину зйомки відповідає графічний процесор. Інноваційний процесор та оновлена операційна система iOS 16 – це чудовий тандем для комфортної та швидкої роботи. Залишається лише вибрати обсяг пам’яті та колір, щоб зробити вдалу покупку.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *