<

Срібна каблучка – прикраса, яка актуальна завжди

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:38 | 26.10.2022 / Статті / /
Перегляди
62
/ Коментарі відсутні

Цей дорогоцінний метал вважається благородним. Воно не дивно, бо завдяки своєму аристократичному кольору, срібло прекрасно доповнює різні образи і надає своєму «володарю» особливого шарму. Не дивно, що всі прикраси зі срібла користуються популярністю.

Але особливо привертають увагу як жінок так і чоловіків срібні кільця. Вони дійсно дуже різноманітні і кожна їх версія варта уваги. Сумніваєтесь? Зазерніть на сайт Укрзолото.

Для всіх і кожного

Саме так варто описати той асортимент, який представлений на ринку. Кожна ювелірна мануфактура, яка працює зі сріблом, пропонує в своїх колекціях дуже різноманітні серії кілець. Тут не важко підібрати як чоловічі моделі, так і жіночі, як варіанти молодіжні, так і для поціновувачів благородного металу більш солідного віку.

Срібні кільця актуально носити як соло, так і по декілька зразу, в тандемі з браслетами чи іншими прикрасами. Ніякого візуального перевантаження не буде. І це одна із особливостей ювелірних виробів із цього металу. До речі, для виготовлення кілець використовується срібло 925 проби. А це значить що всі вироби якісні, витримують активну експлуатацію і на протязі дуже довгого часу залишаються сяяти «як новенькі».

Масивні чи тоненькі – на ваш вибір

Срібло це метал, який дуже піддатливий в обробці і в руках майстрів ювелірів здатний набувати будь-яких форм. Це значить, що з нього є можливість виготовити кільця в будь-якому дизайні і стилістиці.

До вподоби лаконічність – вибираємо прості моделі без додаткового декору і складних дизайнерських рішень. Плоскі і широкі, чи випуклі і вузькі, ажурні, чи масивні – на будь-який смак. Теж саме можна сказати і про декоративне оформлення. Для того, щоб у споживача була можливість придбати модель, яка на 100% відповідає його вподобанням, майстри використовують:

  • емаль;
  • дорогоцінне каміння;
  • чорніння;
  • родієве покриття;
  • позолоту.

Кожен з цих варіантів має свої особливості та вартує того, щоб прикрашати ваш як діловий образ або повсякденний, так і вечірній.

Головне, обираючи срібне кільце зверніть увагу на розмір. Хоча, розмірна сітка досить широка і підібрати модель під розмір не проблема.

Скептики скажуть, що такі прикраси виглядають просто. Це не так. Це значить що вони просто не бачили колекції доступні сучасним покупцям. Тут багато моделей і деякі з них просто вражають своєю вишуканістю і розкішністю. І повірте, срібло по статусності не поступається золоту, професіонали Укрзолото це точно знають. Все залежить від дизайну і декору. Ну а те що срібні кільця дуже популярні, свідчить той факт, що все частіше саме з цього металу замовляють навіть обручки. А чому ні, адже носити їх можна не знімаючи упродовж десятків років і вони не втратять ні свого блиску, ні актуальності, ні акуратного вигляду.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *