<

Штахетник та інші елементи з металу від виробника Forostina

14:08 | 17.07.2023 / Статті / /
Перегляди
65
/ Коментарі відсутні

Продукція з металу, оброблена додатково проти корозії, є довговічним функціональним та естетичним елементом. З її допомогою можна облаштувати промисловий об’єкт, будинок, квартиру, дачу, котедж та багато іншого. У категорію такої продукції варто включити металевий штахетник, металочерепицю, профнастил, водостічні системи, сайдинг, готові секції для огорожі та багато іншого.

Власне виробництво дозволяє контролювати якість металу та аналізувати всю продукцію, що вийшла з конвеєра. Також компанія Forostina може запропонувати виготовлення продукції на індивідуальне замовлення з урахуванням рекомендацій клієнта. Заздалегідь підбираються габаритні розміри, колір та функціональні компоненти.

Штахетник – універсальний елемент огорожі

Цей елемент із оцинкованої сталі товщиною 0,4-0,5 мм часто використовується для облаштування парканів. Це невелика планка різної висоти і стандартної ширини у кілька сантиметрів, яку можна встановити горизонтально або вертикально. Серед переваг такого елемента можна виділити кілька ключових моментів:

  • просте встановлення;
  • стійкість до ультрафіолету;
  • естетичність;
  • велика різноманітність відтінків;
  • довговічність;
  • простий догляд.

Фінішне покриття може бути будь-якого кольору на вибір, а також відрізнятиметься матовим або глянцевим блиском. Також є варіант вибрати покриття під дерево.

Металеві ринви

Найважливіший компонент водостічної системи, що забезпечує оптимальне відведення води з покрівлі. Вибираючи ринви металеві від Forostina, є можливість знайти найкращі рішення під будь-які завдання. Бажано повністю облаштувати водостічну систему, де крім жолобів будуть кронштейни, зовнішні та внутрішні кути, коліно, з’єднувачі, лійки та багато іншого. Все можна придбати в одному місці від перевіреного виробника з України.

Каталог продукції Forostina

Виробник пропонує бетонні стовпи для облаштування огорож, металеві капелюшки на ці стовпи, збірний фундамент, профнастил під різні цілі, а також збірні клумби. З кожним роком асортименти продукції трохи розширюються, а якість підтримується на високому рівні. На деякі позиції надається гарантія.

Лояльні ціни гарантуються за рахунок прямої співпраці з виробником без необхідності переплачувати посередникам. Безкоштовно відбуваються виміри та підбори матеріалів залежно від потреб та завдань клієнта.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *