<

Що подарувати мамі? Список подарунків, схвалений мамами

15:09 | 20.03.2024 / Статті / /
Перегляди
134
/ Коментарі відсутні

Кожна дитина незалежно від віку бажає зробити приємне найдорожчій людині – мамі.  Свої почуття та повагу можна передати через подарунки, приурочені до Дня народження, Нового року, 8 Березня, або інших свят. Саме в такі пам’ятні дати жінки люблять отримувати особливу увагу від своїх дітей.

Для того, щоб порадувати свою маму, можна ознайомитися з переліком цікавих варіантів – https://orner.com.ua/category/den-materi. При цьому потрібно продумати, який презент справді викличе позитивні емоції та радість.

Найкращі подарунки для улюблених мам

Мама – це найближча людина для кожної дитини незалежно від її віку. Але навіть добре знаючи звички та захоплення своїх батьків, буває досить проблематично підібрати гідний презент, який буде доречним. Через це варто вивчити найкращі ідеї подарунків на день матері та інші знакові урочистості.

Креативні ідеї

Щоб точно викликати позитивні емоції та порадувати маму, варто задуматися про подарунки, створені власними руками. Це можуть бути різні вироби, які однозначно будуть прийняті з особливим теплом:

  • гарне декоративне панно;
  • в’язані шкарпетки, шарфи, светри;
  • вишиті подушки, накидки, крісло або диван.

Якщо йдеться про сина, він також може змайструвати полички, шафки, рамки або намалювати картину на полотні. При виборі варіанта потрібно враховувати власні таланти та вміння, що дозволить досягти гарного результату.

Оригінальні букети

Квіти – це завжди бажаний та безпрограшний варіант, який викличе усмішку на обличчі. Якщо креативно підійти до виготовлення, він може стати повноцінним подарунком. Можна звернутися до професійного флориста, який складе актуальну композицію з квітів. Крім цього, букет може складатися з фруктів, солодощів та різних декоративних елементів аж до біжутерії, м’яких іграшок і т.д.

Органічна косметика

Натуральні засоби догляду завжди будуть сприйняті позитивно. По-перше, це відмінний варіант омолодження, а по-друге це прояв турботи з боку того, хто дарує. Варіанти:

  • лінійка органічної косметики для комплексного антивікового догляду;
  • улюблений парфум або дуже схожа композиція;
  • абонемент на косметологічні процедури;

У процесі вибору ключовим моментом є вікова категорія косметики.

Ювелірні прикраси

Це безпрограшний варіант, але такі подарунки потрібно ще вміти правильно дарувати. Головне, щоб це було зроблено щиро та від чистої душі. Важливо розуміти, що прикраси індивідуально підбираються самою жінкою на основі її переваг. Відповідно, щоб презент був доречний, можна використовувати нейтральні варіанти: кулон, браслет або ланцюжок. Не варто використовувати варіанти з камінням.

Аксесуари

Якщо ви досить близькі з мамою та знаєте її смакові уподобання, можна подарувати цікаві доповнення до гардеробу:

  • гарний палантин із натуральної тканини та прикрашений унікальною вишивкою;
  • колекційні шкіряні сумки;
  • шарфи та хустки.

Подарунки з цієї категорії потрібно підбирати з урахуванням стилю та віку одержувачки.

Презенти для гарного настрою

Щоб підвищити градус урочистості та викликати радість, можна зробити наступні подарунки:

  • путівка на відпочинок – пансіонат, база, екскурсія чи політ в іншу країну;
  • можна купити квиток на виставу, концерт чи виставку улюблених художників;
  • відмінним рішенням буде спільний шопінг із подальшим спілкуванням у кафе;
  • сертифікат у спа-салон або у салон краси також буде сприйнятий із захопленням.

Окрім цього доречними будуть подарунки для здоров’я, кухні, будинки тощо. Дуже популярними є побутові прилади, які здатні полегшити життя мами.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *