<

Samsung Galaxy Fold 5 – стильний девайс в оригінальному виконанні

20:15 | 7.12.2023 / Статті / /
Перегляди
137
/ Коментарі відсутні

Оригінальні смартфони від бренду з Південної Кореї не перестають дивувати, і цього разу пропонується на розгляд смартфон Samsung Galaxy Fold 5, де є можливість відкрити відразу кілька програм та керувати ними. Завдяки такому виконанню звичайний смартфон може замінити по функціоналу повноцінний ПК та планшет.

Крім того, девайс має потужну камеру і високу продуктивність, що важливо для створення фото і відео у високій якості. Спираючись на наш досвід можна сказати, що тут https://www.foxtrot.com.ua/ru/shop/mobilnye_telefony_samsung-galaxy-fold-5.html найкраще зробити вибір і заздалегідь вивчити технічні характеристики. Окрім них є фотографії для наочної оцінки, відеоогляд та актуальна ціна.

Дисплей та зовнішній вигляд

Зовнішній вигляд простий, лаконічний і водночас елегантний. Захисне покриття передньої частини виконане за допомогою скла Gorilla Glass Victus 2. По периметру є алюмінієві рамки, за допомогою яких також створюється потрібний захист. При складанні корпусу між половинками зазор відсутній. На задній або бічній панелі при розкладеному вигляді є три об’єктиви основної камери.

У складеному вигляді габаритні розміри девайса становлять 154,9 x129,9×6,1 мм, а в розкладеному -–154,9×67,1×13,4 мм. На вибір є три варіанти відтінків:

  • чорний;
  • блакитний;
  • кремовий.

За бажанням зовнішній вигляд завжди можна змінити за допомогою захисного чохла.

Діагональ 7,8 дюймів, що перетворює компактний смартфон на повноцінний планшет. При роботі з кількома програмами та вікнами з’являється імітація роботи за ПК. В основі обох частин телефону використовується AMOLED-матриця, що гарантує високу якість картинки в цілому та ідеальну контрастність.

Продуктивність та автономність

Основою продуктивності виступає процесор Snapdragon 8 Gen 2 на 8 ядер, а його максимальна частота становить 3,36 ГГц. Завдяки такому виконанню пристрій ідеально справляється як із щоденними завданнями, так і з великою кількістю ігор, де важлива графіка. Оперативна пам’ять об’ємом 12 Гб та стандарту LPDDR5. Вбудована пам’ять в залежності від модифікації на 256-512 Гб або на 1 Тб.

Батарея має місткість 4400 мАг, а за рахунок енергоефективності процесора користувачеві гарантує комфортну автономну роботу протягом 1-2 днів. У режимі розмов заряду достатньо на 40 годин, при постійному перегляді відео батарея розряджається за 21 годину. Потужність заряджання 25 Вт, що гарантує відновлення заряду на 50% лише за 30 хвилин.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *