<

Samsung Galaxy Fold 5 – детальний огляд оригінальної новинки

10:41 | 4.09.2023 / Статті / /
Перегляди
178
/ Коментарі відсутні

Унікальний смартфон Samsung Galaxy Fold 5 є новинкою на ринку та візитною карткою бренду з Південної Кореї. Його унікальність полягає у виконанні, де є два екрани і вони в одну мить можуть перетворитися на одне велике джерело зображення. Наші дані показують, що він має топовий модуль камер, гарну автономність і продуктивність, дозволяючи тягнути всі важкі ігри.

Навіть найвибагливіші фанати смартфонів з подивом дивитимуться на цей пристрій. Ознайомитися з пропозицією докладніше можна тут https://www.foxtrot.com.ua/ru/shop/mobilnye_telefony_samsung-galaxy-flip-5.html, де є детальні характеристики, опис пристрою та фотографії для наглядної оцінки зовнішнього вигляду. Серед основних особливостей можна зазначити кілька фактів:

  • інноваційна конструкція шарнірів;
  • первоздана продуктивність;
  • високоточний екран на 7,6 дюймів;
  • багатовіконний режим;
  • вбудовані динаміки та підтримка Dolby Atmos.

Для розуміння всіх переваг кожен із елементів потрібно оцінити детально.

Зовнішній вигляд

Виробник продовжує удосконалювати свої пристрої даного форм-фактора. Їм вдалося переосмислити технологію шарніра, суттєво покращили стійкість до ударів та механічних пошкоджень за стандартом IPX8, а також зробили досить стійкий корпус, який не поступається моноблокам. Якщо порівнювати з попередніми моделями, то новинка стала легшою та тоншою.

Дисплей

AMOLED-дисплей діагоналлю 7,6 дюймів – це справді унікальне виконання. Пікової яскравості 1750 ніт достатньо, щоб за будь-якого впливу прямих сонячних променів однаково з комфортом користуватися пристроєм.

Камера

Потрійний масив камер дозволяє по-різному активувати їх у залежності від ситуації. Тут є основна стабілізована камера на 50 Мп, камера телефото на 12 Мп та ультраширококутна камера на 12 Мп. Завдяки цьому користувачеві дається гнучкість для зйомки у різних умовах та режимах.

Запис відео можливий у роздільній здатності 8K/24p. Це стандарт останніх передових технологій. Також є класичний формат 4K та 1080p. Внутрішньої пам’яті буде достатньо, щоб зберігати велику кількість різноманітних відео.

Де придбати смартфон?

Інтернет-магазин “Фокстрот” пропонує новинку від південнокорейського бренду за доступною ціною. На вибір є різні відтінки. Пристрої доповнюються офіційною гарантією, є в комплекті інструкція та блок заряджання. До речі, він на 25 Вт, забезпечуючи відновлення 50% заряду за 30 хвилин.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *