<

Розробка та просування сайтів від компанії «GTS»

10:05 | 21.07.2023 / Статті / /
Перегляди
20
/ Коментарі відсутні

Використання сайту в інтернеті як маркетингового інструменту є чудовим способом заявити про себе та залучити потенційних клієнтів.

Методів створення сайту не так мало, до того ж багато хто може самостійно це зробити. Але цей процес змушує витратити багато сил і енергії, часу та грошей, якщо щось не вдасться зробити з першого разу.

Відмінним рішенням є звернення до фахівців із компанії «GTS», які знають секрети розробки проектів у мережі. До того ж вартість створення сайту прийнятна завдяки автоматизації багатьох процесів та застосуванню систем керування CMS. Заздалегідь буде запропоновано консультацію, після чого прийнято рішення щодо формату майбутнього сайту. Допускається розробка візиток, корпоративних сайтів, інтернет-магазинів та каталогів.

Інтернет-магазин як основа продажу

Найчастіше саме цей формат сайту замовляється, адже за його допомогою можна торгувати в інтернеті та отримувати прибуток. Як основа найчастіше використовується CMS WordPress. У цьому випадку розробка інтернет магазину не буде дорогою, а точна вартість залежить від адаптації дизайну, кількості сторінок та доданих товарів.

У системи WordPress є кілька переваг:

  • інтуїтивно зрозуміла панель адміністрування;
  • спрощена інтеграція із платіжними системами;
  • великий асортимент тем та плагінів;
  • ідеальна основа створення іміджевого сайту.

Завжди можна вибрати як альтернативне рішення Opencart і Laravel. Залежно від запитів представники компанії оцінять складності реалізації проекту, після чого нададуть свої ідеї та рішення.

Переваги агенції «GTS»

Проекти розробляються та підтримуються від початку до кінця. Початковий функціонал завжди можна доопрацювати у майбутньому, тому що у клієнта можуть виникнути нові вимоги та завдання перед сайтом. Заздалегідь між клієнтом та агентством підписується договір, де зазначено обсяг робіт та вказується точна вартість реалізації проекту на запит. Сайт наперед оптимізується, щоб у майбутньому забезпечити нормальні умови для просування у пошукових системах.

Після запуску сайту кожен клієнт може легко їм керувати. Для цього проводиться низка консультацій з урахуванням запитів замовника. За бажанням замовляється супровід, управління та подальше просування сайту. Це дозволить отримати нових клієнтів і привернути увагу до бізнесу, що важливо для збільшення продажів товарів та послуг. В агентстві працюють маркетологи з великим досвідом, які знають секрети просування сайтів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *