<

Різновиди змішувачів та їх функціональні завдання

16:35 | 16.12.2023 / Статті / /
Перегляди
116
/ Коментарі відсутні

Кожна найдрібніша деталь у будинку робить його затишним та комфортним, тому на все потрібно звертати увагу. Один із важливих моментів – це покупка змішувачів на кухню чи ванну кімнату. З його допомогою підтримуватиметься затишок у будинку, створюється комфорт у користуванні повсякденними речами, а також формується гармонія у дизайні інтер’єру.

Для кухні підбирається змішувач достатніх розмірів, щоб було зручно мити посуд. У ванну кімнату змішувач можна підбирати з урахуванням дизайнерської родзинки, але все одно про ергономіку та відповідність концепції не потрібно забувати. Ринок сантехніки щороку оновлюється, з’являються нові виробники та бренди, тому магазин «Агромат» зібрав усіх їх в одному місці для вибору та покупки.

Види змішувачів

Один із критеріїв поділу – принцип установки і по ньому виділяють кілька варіантів змішувачів:

  • врізні;
  • приховані;
  • підлогові;
  • настінні.

Іноді змішувачів називають кранами. Вони виготовляють із пластику, хрому, латуні. Останні два матеріали стійкі до корозії, витримують навантаження і вважаються надійними. Покриття виконано із хрому або нікелю, а також є додавання емалі, яке не тільки створює гарний зовнішній вигляд, але й додатково забезпечує захист.

Місце встановлення змішувача

Один із критеріїв поділу кранів на види:

  1. Раковина. Попередньо враховується глибина та ширина раковини, адже вода не повинна опускатися з великої висоти, щоб не розбризкувати все довкола. Також потрібно визначити вилив, щоб в результаті правильно комбінувати два сантехнічні елементи;
  2. Ванна. Крім самого крана комплект може доповнюватися лійкою, її тримачем та шлангом. Є перемикач між краном та душем. Розміри досить компактні;
  3. Кухня. Виконані у комфортній висоті, щоб у раковину на кухні можна було занурити високі каструлі, чайник та в цілому з комфортом мити посуд;
  4. Біде. Встановлюються на борту, а по-своєму функціоналу нагадують змішувачі для раковини. Можуть додатково мати аератор, щоб змінювати напрямок водного струменя.

Додатково виділяють набори змішувачів 3 в 1, вилив, а також окремо зовнішню частину змішувача.

Особливості магазину «Агромат»

Пропозицій в асортименті достатньо, особливо від таких виробників як Grohe, Kludi, Hansgrohe, Devit, Axor. Кожна позиція має опис та характеристики, а візуальна оцінка за допомогою фотографій дозволить з високою точністю зробити правильний вибір. Колекції регулярно поповнюються новими різновидами змішувачів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *