<

Пилососи Samsung – інноваційний інструмент для чистоти в будинку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:44 | 30.11.2022 / Статті / /
Перегляди
102
/ коментарі 3

Видалити зайвий пил та бруд у будинку вдасться за допомогою пилососа. Це проста у використанні техніка, яка протягом багатьох років активно експлуатується, дозволяючи автоматизувати процес збирання та чищення. Виробників у наш час чимало, але не кожен готовий запропонувати ідеальні рішення найвищої якості. Відмінні варіанти пропонує бренд Samsung, формуючи чималий модельний ряд.

Пристрої від південнокорейського бренду можуть використовуватися для сухого прибирання без мішка, з контейнером і мішком, з мішком, а також деякі моделі представлені як роботи або ручні моделі. Завдяки невеликій вазі пилососи samsung зручно використовувати в невеликих приміщеннях і важкодоступних місцях. Деякі моделі відмінно підійдуть для прибирання в автомобілі.

Ключові переваги

Кожна нова модель пилососа відрізняється великим набором додаткових функцій, можливостей та переваг. Серед ключових елементів і особливостей слід виділити інноваційні моменти роботів-пилососів:

  • автоматична постановка на заряджання;
  • змотування шнура однією кнопкою;
  • м’який захисний корпус;
  • відсутність мішка;
  • вертикальна орієнтація;
  • програмування;
  • керування зі смартфону;
  • тиха робота.

Модельний ряд доповнюється оригінальною гамою кольорів, що дозволить зробити вибір відтінку під конкретний дизайн інтер’єру.

Особливості пилососів

Пилозбірник є чи не основним критерієм при виборі. Пилососи можуть мати класичний контейнер із циклоном, мішок, тільки контейнер, а також контейнер із мішком. Потужність від 1000 до 2000 Вт та більше. Потужні пристрої застосовуються в основному для чищення промислових об’єктів, офісів, готелів, кафе та магазинів.

Пилососи також комплектуються невеликим набором насадок:

  1. Турбо-щітка. Відмінний інструмент для видалення шерсті домашніх тварин, волосся, ниток або чищення м’яких меблів;
  2. Міні турбо-щітка. Виконує ту ж роль, що попередня насадка, але через невеликі розміри можна чистити меблі та килими в важкодоступних місцях;
  3. Паркетна щітка. Винятково для чищення рівних поверхонь, таких як паркет, ламінат, лінолеум, плитка та ін.

В інструкції до кожного пилососа є детальний опис кожної щітки.

Правила експлуатації

Необхідно чітко дотримуватись порядку використання, не застосовувати сумнівні щітки або додаткові гаджети, своєчасно очищати контейнер і корпус пилососа. Не можна використовувати пристрій для збирання води, якщо це не передбачено функціоналом та характеристиками.




коментарів: 3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *