<

П’ять пар брендового чоловічого взуття, яке підійде до будь- якого образу

20:33 | 26.09.2023 / Статті / /
Перегляди
433
/ Коментарі відсутні

Осінь — це ідеальний час, щоб провести повномасштабне оновлення гардероба. Зміна пор року дає можливість зробити апгрейд у власній шафі. І хоча важливими є всі елементи осіннього гардероба, саме фірмове чоловіче взуття задає основу вашому стилю.

Звичайно, на полицях у кожного чоловіка є і брендові чоловічі кросівки, і туфлі, які можна носити як весною, так і восени. Але вибір взуття на прохолодну погоду потребує більшої уваги. І щоб ви могли з упевненістю підійти до вибору, інтернет-магазин брендового взуття Modoza розкаже про 5 пар зручного чоловічого взуття, яке підійде до будь-якого образу.

Фірмові мокасини

Туфлі — це чудовий вибір для осені, але подобаються вони далеко не всім. Але, на щастя, є доволі стильна їм альтернатива — брендові чоловічі мокасини. Це взуття стає цінним союзником, коли справа доходить до осінньої пори. Крім того, вони мають приголомшливий вигляд, а ніжки в мокасинах завжди залишаються у комфорті.

Кращими італійськими виробниками мокасин є PAKERSON, BOSS, PRIMO EMPORIO та DOUCAL’S. Всі ці виробники створюють шикарні моделі з матеріалів преміумкласу — шкіри, нубуку, замші та текстильних матеріалів.

Мокасини від GIANFRANCO BUTTERI ідеально поєднуються із шортами, білими брюками із щільної тканини. Для верха краще підібрати поло або просту лляну сорочку. І обов’язково завершити образ треба стильними сонцезахисними окулярами.

Італійські Лофери

Лофери HENDERSON BARACCO – універсальне взуття, яке можна одягти як на роботу, так і на певну святкову подію. Лофери відрізняються зручністю, стилем та універсальністю.

Гарно поєднуються коричневі лофери з довгими брюками й стильним блейзером. А в особливо спекотний день, їх можна сміливо одягти під шорти та футболку поло – це справжній ТОП для осені 2023.

Оригінальні кросівки з візерунком

Цієї осені в моді яскраві, неонові кольори та незвичайні принти. Поєднувати фірмові чоловічі кросівки Premiata дизайнери пропонують із будь-яким одягом – будь-то футболка з шортами чи класичний лляний костюм.

Брендові кеди

Легкий осінній, розслаблений стиль неможливо уявити без стильних кед від Fabi. Відрізняються вони наявністю шнурівки та доволі масивною підошвою. Кеди неймовірно поєднуються із джинсами – такий casual стиль виглядає невимушено і стильно. В каталозі інтернет-магазина Модоза можна купити як класичні білі кеди BIKKEMBERGS, так і стилістично оформлені моделі молодіжного дизайну.

Восени хочеться носити мінімум речей, і щоб все вбрання, від взуття до аксесуарів було легким і не сковувало рухи. При цьому, взуття має бути доречним та акуратним. Коли, як не восени, експериментувати із різними відтінками, матеріалами, принтами? Так що сміливо можете купити брендове чоловіче взуття, створивши стильні поєднання з одягом.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *