<

Протитуманні фари від «UKR PARTS» – додаткове джерело світла авто

14:41 | 10.04.2024 / Статті / /
Перегляди
84
/ Коментарі відсутні

Кожен автомобіль оснащується фарами ближнього та дальнього світла для освітлення в нічний час та розуміння того, які в автомобіля габарити. Деякі машини доповнюються ще протитуманними фарами, які ідеально підійдуть за умов недостатньої видимості, тобто туман, сніг, дощ та багато іншого. Якщо в комплектації авто відсутні такі фари, їх можна придбати і без проблем встановити, щоб комфортно почувати себе на дорозі. 

Як штатний пристрій вони можуть працювати як на легкових авто, так і на вантажному транспорті, спеціальній техніці, мотоциклах, мопедах і т.д. Вибираючи протитуманки в Києві, можна знайти величезну кількість варіантів їх виконання. Головна їх переваг у тому, що вони надійно захищені від пошкоджень та різних впливів, а також прості в установці та експлуатації.

Різновиди фар

Основна класифікація залежить від того, який тип ламп та джерело світла використовується:

  1. Галогенні. Найпростіші у виконанні фари створюють приємний пучок світла, який не зліпить водіїв зустрічних автомобілів, витрачають мінімум енергії;
  2. Світлодіодні. Найбільш економні фари, створюють якісне біле світло, добре працюють в умовах недостатньої видимості;
  3. Ксенонові. Дорогі фари, створюють чітке та видиме світло, яке також не сліпить зустрічних водіїв. Але для підключення потрібна допомога фахівців.

Додатково протитуманні фари відрізняються формою корпусу, якістю скла, механізмом кріплення та підключення. За посиланням https://ukrparts.com.ua/category/protivotumannaya-fara/c-185/ можна знайти також оригінальні протитуманні фари, які ідеально підійдуть до заводських місць кріплення. Немає потреби додатково шукати місце для кріплення та підключення.

Специфікація фар

Кожен аксесуар має додаткове маркування, яке означає його специфікацію:

  • C (виключно ближнє світло);
  • R (далеке світло);
  • H (галогенна лампа);
  • PL (наявність пластмасового розсіювача);
  • S (повноцінна блок-фара зі скла).

В інтернет-магазині «UKR PARTS» є достатньо пропозицій, щоб знайти гідний варіант під свої запити та бюджет на покупку. Складнощі у покупці можуть виникнути, але в будь-якому випадку можна скористатися допомогою від консультантів, які уточнять запити та зроблять вибірку.

Залишається лише правильно встановити протитуманну фару, застосовуючи запобіжник та додаткові засоби захисту. Включення найкраще робити ручне, а не автоматично з основним світлом, адже не у всіх ситуаціях потрібно користуватись протитуманними фарами.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *