<

Пральна машина з сушінням – новий етап комфорту в будинку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:18 | 22.09.2022 / Статті / /
Перегляди
141
/ Коментарі відсутні

Всім відомо, що після прання речі необхідно висушити. Якщо у дворі приватного будинку проблем із сушінням не буде, то для власників невеликих квартир виникають незручності. Доводиться сушити речі на балконі або у ванній кімнаті, що викликає певний дискомфорт.

Зекономити місце та отримати абсолютно сухі речі після прання може пральна машина із сушкою. Пропозиції формують такі бренди, як Samsung, LG, Siemens, Bosch, Electrolux та інші. Будь-яка пралка з сушкою стане незамінною для ресторанів, кафе, готелів та загалом для бізнесу. Сушильний апарат створює додаткові можливості, дозволяючи контролювати рівень вологості та підготувати речі для подальшої розкладки в шафи.

Різновиди машинок

Завдяки універсальності немає необхідності окремо купувати пральну машинку та техніку для сушіння. Купівля 2 в 1 є чудовим способом заощадити простір, гарантуючи при цьому зручність використання. На вибір пропонується кілька варіантів виконання:

  1. Фронтальні. Використовується горизонтальний спосіб завантаження білизни. За потреби можна скористатися дозавантаженням білизни, адже така функція є практично у всіх подібних машинках. Додатковий плюс у тому, що згори звільняється стільниця, куди можна помістити будь-які аксесуари;
  2. Вбудовані. Відмінний варіант для невеликих приміщень. Компактність, функціональність та оригінальний зовнішній вигляд роблять таку техніку оптимальним рішенням;
  3. З подвійним завантаженням. З’являється можливість одночасно прати речі із різних видів тканини. Два барабани працюватимуть у різних режимах. Це чудовий варіант для великої родини з кількома дітьми.

Прання білизни здійснюватиметься трохи довше, проте на виході господиня отримує абсолютно сухі речі.

Критерії вибору та нові функції

Застосування бездротової мережі Wi-fi для керування пральною машиною є унікальним явищем у світі. Крім того, деякі моделі оснащуються NFC-чіпом, тому для запуску техніки залишається лише прикласти до неї телефон або будь-який інший гаджет.

Не зайвим буде обрати оптимальний клас енергоспоживання. Сьогодні виробники пропонують A+++, A та B. Максимальне завантаження також є важливим параметром у виборі. Стандартом є машинки на 6 кг, але є і великі моделі, що вміщають 12 кг. Майже всі сучасні пральні машини з сушінням працюють безшумно.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *