<

Повербанки від Baseus – переваги та технічні характеристики

11:47 | 24.08.2023 / Статті / /
Перегляди
41
/ Коментарі відсутні

За відсутності електромережі відновлення заряду смартфона, планшета або ноутбука можливе завдяки використанню повербанку. Відмінні пристрої пропонує компанія Baseus та використовуючи цей продукт, наша команда виявила, що девайси відповідають заявленим характеристикам, доповнюються стандартами захисту, відрізняються легкою вагою та чималим набором функцій.

Багаторівнева система захисту виключає перегрів та коротке замикання, не виникне перевантаження та перезаряджання. Тут https://www.foxtrot.com.ua/uk/shop/portativnie_zariadnie_ustroistva_baseus.html можна ознайомитися з модельним рядом і вивчити доступні пропозиції. Повербанки відрізняються ємністю, габаритними розмірами, наявністю світлодіодної індикації та багатьма іншими параметрами, що спрощує вибір на купівлю. 

Місткість

Коли заряджатимуться виключно телефони або фітнес-браслети, то достатньо ємності 3000-6000 мАг. Їхня невелика вага дозволяє носити батареї в кишенях або сумці, їх достатньо для відновлення заряду у форматі 1-2 циклів. Але популярністю користуються моделі ємністю 10 000 та 15 000 мАг, забезпечуючи повноцінну зарядку смартфона, планшета та навіть ноутбука.

Місткість зовнішніх акумуляторів від 20 000 до 50 000 мАг підійде для бездротових навушників, відеокамер, фотоапаратів та інших енергоємних пристроїв. Завжди краще брати пристрої із запасом, що гарантує заряд навіть у непередбачуваних ситуаціях.

Роз’єми та функціонал

Повербанки мають від 1 до 8 роз’ємів. Кожен матиме конкретне значення сили струму в діапазоні від 1 до 3А. Чим вище показник, тим швидше пристрій буде заряджатися. Серед актуальних роз’ємів можна виділити такі інтерфейси:

  • Lightning – рішення виключно для пристроїв від Apple;
  • Micro-USB – забезпечення зарядки самого акумулятора;
  • USB Type A та Type C – роз’єми під різні типи техніки.

Підтримується технологія стандартного заряджання, що не обмежує застосування акумуляторів Baseus з іншими виробниками девайсів.

Де придбати повербанки Baseus?

Інтернет-магазин «Фокстрот» пропонує на вибір велику кількість моделей. Багато з них стандартні, деякі захищені від пилу та вологи. Також є пропозиції із оригінальним оформленням. Деякі з них доповнюються ліхтариком, що суттєво розширює функціонал та можливості застосування. На всі пропозиції з асортименту надається офіційна гарантія. Діє доставка по Україні та оплата декількома способами. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *