<

Новинка iPhone 15 – оновлення та технічні особливості

21:18 | 29.10.2023 / Статті / /
Перегляди
250
/ коментарі 2

У 2023 році вийшла новинка під назвою iPhone 15, включаючи базову та кілька покращених версій. Кожна з них має свої переважні особливості та оновлення, вони відрізняються вартістю та характеристиками, але зовнішній вигляд єдиний – моноблок із закругленими кутами. Але пристрій все одно отримав інноваційний дизайн, покращені камери та високу продуктивність.

Виріз у дисплеї також трохи змінився, але його функціональність збереглася. Після покупки нового смартфона необхідно вивчити Новини про iPhone 15, щоб дізнатися про різні можливості та функції, характеристики та параметри. Пропонується вивчити порівняльний огляд телефонів, інструкції як перевірити кількість циклів зарядки, як оцінити швидкість зарядки і багато іншого.

Технічні характеристики

Екран Liquid Retina XDR з діагоналлю 6,1 дюймів. У піку його яскравість досягає 2000 ніт, щоб була можливість комфортно використовувати смартфон під прямими променями сонця. Частота 60 Гц, що цілком непогано для відображення якісної картинки в динамічних сценах. За допомогою Dynamic Island є можливість взаємодіяти з повідомленнями та своєчасно на них реагувати.

За продуктивність відповідає процесор A16 Bionic. Завдяки використанню 5-нм техпроцесу підвищується енергоефективність. Усього представлено 6 ядер CPU, 5 ядер для графіки, а також 6 Гб оперативної пам’яті. Серед додаткових характеристик слід зазначити:

  • вбудована пам’ять від 128 до 512 Гб;
  • швидка зарядку до 50% за 30 хвилин;
  • комунікації Wi-Fi 6, Bluetooth 5.3 та 5G;
  • габаритні розміри 147,6 x 71,6 x 7,8 мм.

У режимі відтворення відео телефон пропрацює до 20 годин. Не зайвим буде заздалегідь вивчити процес створення картки контактів на нових iPhone 15, щоб одразу бачити, хто дзвонить. Особливих змін, якщо порівнювати із попередніми поколіннями, немає. Це робиться через програму «Контакти».

Новинки iPhone 15

Революційна зміна в новому смартфоні – перехід із Lightning на USB-C. Така стандартизація може спростити використання пристрою. Крім того, камера базової версії включає два модулі:

  • основна камера на 48 Мп із зумом х2 та оптичною стабілізацією;
  • ширококутна камера на 12 Мп.

Примітно, що телефон виготовлений із багатьох матеріалів, що пройшли переробку. Наприклад, для основної плати використано перероблену мідь, у зарядному пристрої MagSafe використовується мідна фольга, а в акумуляторі використовується перероблений кобальт.




коментарів: 2
  1. і всі мерщій в чергу за новими 15ми гайфонами! То ж розберуть і будете як лохи з 14ми ходити…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *