<

Новорічні пропозиції від SkyUp: авіаквитки від 500 грн і не тільки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:25 | 3.01.2022 / Статті / /
Перегляди
131
/ Коментарі відсутні

Українська авіакомпанія SkyUp вирішила на зимовий період знизити ціни на авіаквитки та зробити клієнтам додаткові пропозиції. Щоб поїхати за кордон, українцям потрібно заплатити лише від 500 грн (залежно від напрямку). Якими ще пропозиціями можна скористатися? Читайте далі.

Багато компаній на новорічні та інші свята роблять своїм клієнтам цікаві пропозиції, таким чином підвищуючи їхню лояльність. Наприклад, людина може придбати якийсь товар за спеціальними умовами (зі знижкою до 30-50%), використовуючи промокод від https://emporium.com.ua/, взяти участь в акції тощо. Авіакомпанія SkyUp у цьому плані теж не відстає. До новорічних свят вона підготувала своїм клієнтам кілька пропозицій.

Подарунок від Санти: знижка для майбутніх подорожей до 50%

Для участі в акції необхідно зайти на офіційний сайт SkyUp та у відповідній вкладці на головній сторінці написати листа Санті з побажаннями. Після цього на вказану електронну пошту прийде повідомлення, у якому буде для SkyUp промокод. Завдяки йому можна купувати квитки зі знижкою до 50% на всі рейси аж до 22 квітня 2022-го. Активувати отриманий промокод можна до 14 січня 2022 року.

Christmas surprise

У період з 22 грудня по 15 січня клієнти SkyUp можуть під час купівлі/бронювання авіаквитків на будь-які напрямки отримати подарунок:

  • знижки на будь-які квитки 3-7%;
  • безкоштовні роли;
  • подарункові сертифікати від партнерів компанії Backstage, HURU, Sister`s aroma, Brabrabra та ін.

Користувачеві на електронну пошту прийде лист, у якому буде розписано, як отримати виграш.

Розпродаж авіаквитків з Києва за кордон від 500 грн

Такі ціни доступні на квитки до Туреччини, Європи та Грузії (всього 10 напрямків і ознайомитися з усіма можна на офіційному сайті авіакомпанії). Забронювати поїздку можна до 1 лютого 2022 року. Що стосується вантажу, який перевозиться, у вартість квитка входить тільки ручна поклажа до 9 кг (решта вантажу оплачується окремо).

Представники авіакомпанії наголошують, що кількість акційних авіаквитків обмежена. Сплатити їх можна готівкою або онлайн в особистому кабінеті. Також одразу можна оформити страховку на вигідних умовах, скориставшись послугами офіційного партнера SkyUp VUSO (застрахувати здоров’я, багаж чи переліт).

SkyUp акцентує на тому, що важливо заздалегідь ознайомитися з умовами відвідування тієї чи іншої країни, а також правилами перетину кордону при поверненні до України. Якщо людина, яка забронювала поїздку на певну дату на спеціальних умовах, захворіла, вона може змінити її.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *