<

Навчання за кордоном від «Оптіми»

13:12 | 21.01.2024 / Статті / /
Перегляди
56
/ Коментарі відсутні

Успіх людини завжди залежить від багатьох факторів: освіти та навичок, мотивації, старанності, відповідальності, дисципліни, комунікації, натхнення, удачі – цей перелік іще можна продовжувати. Проте одним із найважливіших чинників, що впливають на досягнення людиною своїх цілей, є вміння виходити за межі зони свого комфорту та приймати нові виклики.

Одним із таких важливих викликів є навчання за кордоном. Однак це настільки незрозуміла та стресова тема для школярів та їхніх батьків, що багато з них навіть не наважуються замислитися про це. Тим ціннішими є допоміжні програми від шкіл, які сприяють вступу абітурієнтів за кордоном. Саме таку опцію пропонує дистанційна школа «Оптіма».

Як вступ за кордоном може вплинути на життя?

Людина ухвалює багато важливих рішень, що докорінно змінюють її життя. Навчання за кордоном є саме таким: у більшості випадків саме воно визначає та впливає на подальшу долю людини, спосіб життя, роботу, розвиток, стосунки тощо. І люди зазвичай чудово усвідомлюють це, тому не наважуються зробити такий важливий вибір. Проте необхідно розуміти, якими є позитивні аспекти навчання в іноземному закладі освіти:

  • Висока якість освіти. Хоч рівень української освіти потроху наближується до найвищих стандартів, європейська та американська освіта поки що знаходяться на вищому якісному рівні.
     
  • Значне покращення рівня володіння іноземними мовами.
     
  • Хороша іноземна освіта може стати доволі вагомим аргументом перед майбутніми роботодавцями.
     
  • Розширення кола знайомств і друзів з усього світу.
     
  • Допомога в розвитку особистісних якостей людини: самостійності, адаптованості, дисциплінованості, здатності комунікувати та впевненості.

Навчання за кордоном дає людині надто багато переваг, щоб не замислитися: «Може, спробувати?». Проте чи важко вступити?

Чи дійсно вступати за кордоном так важко?

У нас немає мети заспокоювати вас і запевняти, що цей процес – найлегше, що можна зробити. Ні, вступ до іноземного навчального закладу, безсумнівно, супроводжуватиметься декількома (можливо, навіть багатьма) перепонами:

  • володіння іноземною мовою;
  • необхідність складати екзамени;
  • потреба збирати великий пакет документів;
  • велика конкуренція;
  • візовий процес;
  • організація життя в новій країні.

Вище перелічені основні проблеми, які стають між абітурієнтами та їхньою впевненістю в можливості вступу за кордоном. Проте, як ми вже зазначили, дистанційна школа «Оптіма» може допомогти школярам зробити цей процес дещо простішим і зрозумілішим.

«Оптіма» може значно полегшити вам вступ!

Дистанційна школа «Оптіма» – одна з небагатьох шкіл, які не обмежуються виключно навчанням дітей. Однією з ініціатив стала опція супроводу для тих, хто планує вступ до іноземного вишу. Фахівці школи проходять із дітьми повний цикл вступу: від вибору спеціальності та університету до пристосування до життя за кордоном.

  1. Вибір закладу. На цьому етапі проходить профорієнтація дитини, вибір навчального закладу та складання чіткого покрокового плану вступу.
  2. Підготовка. У кожного навчального закладу є свої вимоги до вступників. Іспит з англійської, мотиваційний лист, співбесіда, портфоліо – «Оптіма» допомагає розібратися в цьому та не пропустити нічого важливого.
  3. Вступ. На цьому етапі школа допомагає скласти та подати необхідні документи.
  4. Переїзд. Також потрібно подумати про те, як сплачувати за навчання, оформити візу та страховку, дістатися до місця призначення та знайти житло. Тут супровід фахівців «Оптіми» також стане в пригоді.

Звичайно, усі ці етапи можна пройти самостійно. Проте якщо можна спростити собі життя та уникнути зайвого стресу, то чому б цим не скористатися? Головне – це бажання навчатися й розвиватися. А європейські та американські університети точно чекають на вмотивованих українських студентів і студенток!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *