<

Найкращі виробники кормів для собак

09:14 | 30.01.2024 / Статті / /
Перегляди
78
/ Коментарі відсутні

Термін і якість життя тварини багато в чому залежить від типу її харчування. Найчастіше власники собак вважають за краще використовувати готові корми, а не натуральну їжу. На ринку представлено безліч виробників, тому знати кращих із них буде корисно як заводчикам, так і тим, хто тільки збирається завести домашнього улюбленця. 

Оцінка критеріїв якості

Використання натуральних інгредієнтів та відсутність штучних добавок є ключовими чинниками, що забезпечують високу якість харчування і підтримують здоров’я тварини. Фрукти, овочі, м’ясо та зернові з додаванням вітамінів і мінералів забезпечують баланс у раціоні. Цього правила дотримуються багато виробників — наприклад, корм для собак Royal Canin в інтернет-магазині повністю відповідає встановленим вимогам. Збалансована продукція також випускається брендами Hills, Brit Care і Nutrican. Собаки різних порід мають свої потреби, які важливо враховувати виробникам. Бренди, що намагаються задовольнити їх, випускають широкий асортимент продукції з огляду на такі особливості тварин:

  1. вага;
  2. будова кісток;
  3. енергійність;
  4. алергічні реакції;
  5. схильність до тих чи інших захворювань.

Важливим критерієм вибору є також поживність продукції. Якісні корми мають правильне співвідношення жирів, білків та вуглеводів. Додавання вітамінів і мінералів підтримує загальне здоров’я, зміцнює імунітет і забезпечує належне функціонування організму.

Огляд кращих виробників

Ґрунтуючись на відгуках власників собак, думці ветеринарів та дослідженнях, ми створили невеликий рейтинг компаній, що випускають якісну продукцію. Усі виробники, згадані нижче, представлені в маркеті MAUDAU, тому ви без зусиль зможете замовити їхню продукцію, не виходячи з дому. Гарна репутація і позитивні відгуки є в таких брендів:

  1. Brit Care. Під час виготовлення продукції компанія використовує високоякісні інгредієнти, зокрема м’ясо, овочі та зернові, щоб забезпечити повноцінне харчування тварин. Крім стандартних лінійок, Brit Care може запропонувати спеціалізовані корми для собак із чутливим шлунком, які страждають ожирінням або потребують зміцнення суглобів.
  2. Royal Canin — це відомий бренд кормів для домашніх тварин. Французька компанія уникає використання кукурудзи та пшениці, які часто спричиняють алергічну реакцію. Замість них у складі корму використовуються рис, солодка картопля, овес, ячмінь або горох. Вони вважаються хорошим джерелом білка та підходять для травної системи собак.
  3. Acana — це бренд високоякісних кормів для собак і котів. Виробник прагне створювати продукти, що складаються переважно зі свіжого м’яса, риби та овочів. Особливістю канадської продукції є присутність трав у складі. Вони дають змогу забезпечити повноцінний раціон для активних вихованців.

Популярністю користуються преміальні корми Nutrican, холістики від Pronature і Taste of the Wild, а також продукція брендів Josera і Carnilove.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *