<

Найкращі лофери для жінок: від пенні до підошви з виступами та загостреними формами

10:43 | 1.02.2024 / Статті / /
Перегляди
117
/ Коментарі відсутні

Небагато моделей взуття так само добре поєднуються практично з будь-яким вбранням, як жіночі лофери. Однак незважаючи на те, що такий дизайн вважається базовим і ніколи не виходить із моди, від сезону до сезону ми спостерігаємо за його змінами.

На подіумах лофери з’являються як у традиційному виконанні на плоскій підошві, так і на платформі, з Т-подібним ремінцем, масивних силуетів та срібних відтінків. Новинки включають все: від сучасної класики з китицями до ностальгічних мокасин для водіння. Мінімалістські форми, виготовлені з розкішної шкіри, також залишаються актуальними у взуттєвій індустрії. І, нарешті, щоб бути в тренді, цього сезону можна купити жіночі лофери на мікро-каблуці, гостроносі та кремові версії. Докладніше про особливості моделей – прямо зараз.

Класичні

Лофери Penny, що відрізняються наявністю горизонтального ремінця з фігурним прорізом через підйом, є культовими в коричневих або чорних кольорах, зі шкіри або замші, на підборах або низькому ходу. Варіанти пенні-лоферів справді безмежні: від простого чорного силуету до елегантної версії із глянцевого наплаку відтінку крем-брюле.

Мінімалістичні

Якщо вас приваблюють лаконічні стилі або ви вперше занурюєтеся у світ лоферів, мінімалістський дизайн – ідеальний варіант. Виберіть ультра-гладкі смокінг-капці або зробіть ще один крок вперед, вибравши чорні туфлі з тисненням під крокодила.

На масивній підошві

Об’ємні лофери безсумнівно, є одним із найбажаніших варіантів класичного взуття цього сезону, особливо якщо носити їх зі шкарпетками в прохолодну погоду. Модель на грубій підошві з великими виступами залишається культовою, а версія на платформі стає трендом на даний час.

Двоколірні

Для стриманого образу підійдуть двоколірні лофери – це бажаний гібрид традицій і трендів. Чорно-білі пари перевірені часом, а шоколадно-коричневі моделі відмінно спрацюють, якщо ви хочете додати кольору до свого аутфіту, не виглядаючи при цьому надмірно.

Металеві

З усіх нових модних стилів мало що сяє яскравіше, ніж блискуче срібло та золото. Пориньте в сміливість металіку, вибравши високі або низькі варіанти лоферів.

На підборах

Формальний робочий одяг і лофери на підборах відмінно підійдуть для ділового луку незалежно від того, чи ви віддаєте перевагу мініатюрному каблуку-цеглинці або високому і широкому стовпчику. Ви можете вибрати консервативну версію з китицями або сучаснішу інтерпретацію ретро-стилю з металевими елементами, наприклад, ланцюгами або заклепками.

Мокасини для водіння

Якщо ви віддаєте перевагу м’якому взуттю, то вам підійдуть мокасини для водіння. Модель із оксамитової замші з простим силуетом та гнучкою гумовою підошвою щільно прилягає до стопи, не створюючи тиску, як це може зробити структурована шкіра. Варіанти з об’ємною прошивкою вздовж мису, безумовно, уособлюють зручну класику.

З відкритою п’ятою

Важко перевершити зручність взуття без шнурівки. Ось тут і вступають у гру лофери без задника – модель ще простіше взувати, не кажучи вже про те, що вони чудово виглядають зі спідницями, сукнями та укороченими джинсами.

З Т-подібним ремінцем

Якщо вам подобається класика з родзинкою, вибирайте лофери з Т-подібним ремінцем спереду. Потяг моди до ностальгійних силуетів проявився в цій освіжаючій гібридній формі лоферів і Мері Джейн. Цікаві моделі можуть мати бунтарський відтінок або хитромудрі ткані елементи для більш легкого, перехідного варіанту.

З гострим носком

Якщо ви хочете модніше поглянути на цю позачасову тенденцію, виберіть силует із гострим мисом. Така деталь дозволить по-новому поглянути на звичне взуття, зробити образ суворішим і, без сумніву, надсучасним.

Білі

Біле взуття завжди в моді, і лофери – не виняток. Щоб уникнути можливих проблем з очищенням, вибирайте пару із практичної та довговічної натуральної шкіри.

Інвестуючи кошти в якісні лофери, ви отримуєте предмет гардеробу, який витримає випробування часом. Майже кожен дизайн напевно прослужить довгі роки і буде постійним фаворитом у вашій взуттєвій шафі. Чи шукаєте ви сміливу заяву або класичний підхід, в асортименті інтернет-магазину «Міратон» обов’язково знайдеться ідеальна для вас пара.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *