<

Миючі пилососи – практичний інструмент для чистоти в будинку

21:16 | 1.01.2024 / Статті / /
Перегляди
69
/ Коментарі відсутні

Застосування засобів автоматизації прибирання дозволить підвищити ефективність збирання пилу та забруднень, а також гарантувати суттєву економію часу. Таким засобом є миючий пилосос. В результаті наших тестів ми визначили, що цей вид техніки чудово справляється з домашнім прибиранням, додатково виконуючи вологе прибирання та створюючи у приміщенні свіжість.

Виробників даної техніки достатньо, щоб зробити оптимальний вибір, враховуючи характеристики потужності, функціонал і навіть зовнішній вигляд. Найзручніше з пропозиціями ознайомитися тут https://www.foxtrot.com.ua/ru/shop/pylesosy_mojuwij.html, де є величезний модельний ряд пристроїв. Система фільтрів дозволить зробити вибірку та забезпечити правильну купівлю, тим паче вся техніка доповнюється гарантією від виробників.

Різновиди та характеристики пилососів

Конструкція миючих моделей пилососів дозволить виконувати сухе прибирання в класичному розумінні, а також мити поверхню з додаванням засобів для чищення. Наперед спеціальний контейнер потрібно заповнити водою і через деякий час після збирання цю воду необхідно поміняти. Функціонал миючих пилососів включає:

  • збирання рідин;
  • сухе прибирання;
  • вологе прибирання.

Такий вид техніки відмінно підійде для будинків, де є килимові покриття, ламінат, паркет, плитка, а також шкіряні та м’які меблі. Серед популярних брендів можна виділити Zelmer, Thomas, Samsung, Karcher, Miele, LG, Dyson. Сучасні моделі пилососів доповнюються кількома щітками, телескопічною трубою, а також виготовляються із пластику, сталі або алюмінію. Така комбінація суттєво продовжує термін служби.

Правила вибору

Перший та ключовий параметр вибору – потужність пилососа, причому оцінюється потужність всмоктування. Діапазон від 250 до 500 Вт, відповідно, чим вищий показник, тим продуктивніше працюватиме пилосос. Виробники також пропонують три варіанти фільтрації:

  1. Аквафільтр. Забруднення потрапляють у контейнер із водою, але на виході утворюється чисте повітря й у приміщенні немає запаху пилу. Після кожного використання контейнер та інші компоненти потрібно очистити;
  2. Мікрофільтр. Забезпечується тонке прибирання з гарантією непопадання частинок пилу у повітря;
  3. HEPA. Фільтрація на рівні 99,95%, що важливо для тих приміщень, де знаходяться алергік або маленькі діти.

Кожен пилосос можна доповнити різними насадками та іншими аксесуарами, що дозволить по-різному використовувати функціонал пристрою.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *