<

Модний гід по зимовому вуличному одягу

19:03 | 3.01.2024 / Статті / /
Перегляди
68
/ 1 коментар

Мати стильний вигляд за будь-яких обставин і погодних умов – справжня майстерність. Але немає нічого неможливого, навіть, якщо у вас обмежений бюджет. Підбираючи образ для зимового сезону слід пам’ятати лише про одне: одягатись необхідно так, щоб було зручно і тепло.

Жертвувати здоров’ям заради моди – занадто велика ціна, тож ретельно захищайтесь від морозів і ховайте відкриті ділянки тіла під стильними аксесуарами. До того ж сучасні виробники готові запропонувати безліч варіацій утепленого одягу, в якому реалізовані технологічні інновації.

Верхній одяг – основа зимового гардероба

У зимовому образі саме на верхньому одязі робиться центральний акцент. Він привертає до себе найбільше уваги та виконує всі головні функції: захищає від вітру, опадів і перепадів температури. Економити на такому предметі не рекомендують, оскільки теплі куртки зазвичай купуються на кілька сезонів, тож повинні ефективно виконувати свої задачі. На сторінці https://prm.com/ua/k/vin/odyag/kurtky запропонована велика кількість різноманітних товарів для перехідного та холодного сезону.

Почнемо перелік з класики – пальто. Це найпростіший спосіб трансформувати образ без зайвих зусиль. На ринку представлено безліч фасонів, які чудово поєднуються навіть з одягом у спортивному стилі. Деякі виробники пропонують моделі, що утеплені термоізоляційним шаром, тож уважно звертайте увагу на склад матеріалу, якщо не хочете замерзнути цієї зими.

Але яким би теплим не було пальто, такий одяг не розрахований на справжні морози. Коли температура досягає екстремально низьких значень, то врятує лише пуховик. У цьому випадку ви можете обирати між двома варіантами. Перший – тонка та акуратна курточка, яку до речі можна носити навіть під пальто замість додаткового шару. Другий – доволі об’ємний пуховик, який може виконуватися в грубому спортивному стилі. Щоб зробити вибір, враховуйте кліматичні умови місця свого проживання.

Наступний пункт – дублянка, яка набула популярності за останні сезони. Такий предмет може мати різну довжину та виконуватися в незвичних відтінках. Стилісти рекомендують звертати увагу на моделі вільного крою, що не мають особливих декоративних елементів.

Останнє – парка. Цей предмет вважається класикою вуличного стилю, який допоможе створити стильний і невимушений вигляд. До переліку вдалих відтінків входять будь-які природні кольори: оливкові, коричневі, хакі, жовті тощо. Вдалу модель можна знайти в колекціях будь-якого бренду, але спочатку перевірте температурний діапазон, на який вона розрахована.

Кілька слів про важливість теплого взуття

Визначившись з фасоном верхнього одягу можна стверджувати, що найскладніша робота позаду. Але вибір якісного взуття – не менш важлива задача. Правильна модель має велике значення для здоров’я, саме тому якість підошви має значення. Вона повинна бути щільною, щоб ефективно ізолювати ноги від холоду. Наступне, чому варто приділяти увагу – протектор. Спеціальний візерунок гарантує надійне зчеплення з нерівними та слизькими поверхнями.

Існує безліч брендів чия продукція готова задовольнити всі ваші потреби. Якщо перейти за посиланням https://prm.com/ua/m/dr-martens, то на вибір постають моделі взуття з неперевершеними експлуатаційними можливостями. Грубі черевики – доволі універсальний вибір, який чудово поєднується з різними стилями одягу. Але на ринку доступні інші цікаві бренди, наприклад, Timberland або Vans – для шанувальників спортивної класики. Всі вони запроваджують технологічні розробки для посилення термоізоляційних властивостей і вдосконалення систем фіксації стопи.

Аксесуари – завершальний акцент теплого образу

Подбавши про основні деталі екіпірування, залишилося створити кілька останніх мазків:

  • шапка – для холодної пори року підходять двошарові моделі, які краще захищають від холодного вітру;
  • шарф – цього сезону великий попит мають флісові бафи. Вони практичні, щільно закривають шию, верхню частину грудей, а також дихальні шляхи;
  • перчатки – надавайте перевагу виробам з синтетичних матеріалів, які краще захищають від морозів і мають відмінні зносостійкі характеристики;
  • балаклава – ще один фаворит останніх сезонів. Це справжній порятунок від нещадного вітру.

Візерунки та палітру кольорів обирайте на свій смак, стилізуючи кожен елемент під свій образ. Вони можуть стати яскравим вкрапленням у стриманий монохромний гардероб, до якого тяжіє більшість людей у сезон зимових холодів.




один коментар
  1. Ну нарешті хтось заговорив, що в першу чергу має бути тепло. Думала змінити стиль на цю зиму, але потім зайшла на Віоліті і плани на затрати змінилися)))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *