<

MacBook Pro – безмежна класика у класі ноутбуків

16:04 | 1.08.2023 / Статті / /
Перегляди
49
/ Коментарі відсутні

Універсальні пристрої від Apple під назвою MacBook Pro давно всім знайомі разом із смартфонами. Це багатофункціональний ноутбук у форматі портативного комп’ютера, де поєднуються ідеальні параметри потужності та стабільності, інноваційні можливості та рішення. Девайси активно користуються графічними дизайнерами, монтажерами, художниками, архітекторами та програмістами.

З їхньою допомогою можна вирішувати велику кількість поставлених завдань та забезпечити для себе стабільність. Універсальні девайси мають діагональ 16 дюймів та відрізняються збільшеним часом автономної роботи. Ознайомитись з технічними параметрами та придбати техніку краще тут https://comfy.ua/notebook/brand__apple__notebook_seriya__macbook-pro/, де є детальний опис та актуальні ціни. Працюють вони під керуванням оригінальної MacOS, яка демонструє швидку та продуктивну роботу.

Продуктивність

У 2020 році компанія представила власні процесори Apple Silicon M. Завдяки застосуванню нових стандартів вдалося збільшити потужність та водночас оптимізувати енергоефективність. Різні конфігурації комплектуються різними процесорами, тому на вибір представлено три варіанти:

  • Apple M2 Pro. Тут є стандартні 12 і 19 ядер, а останні відповідають за графічну складову. Таке виконання збільшує продуктивність на 20%;
  • Apple M2 Max. Застосовується 12 та 38 ядер графічного процесора. Графіка у цій комбінації обробляється у 2,5 рази швидше;
  • Apple M1 Pro. Залежно від модифікації є 10 чи 16 ядер. Інноваційний графічний процесор може опрацювати 11 мільярдів пікселів за секунду.

У парі з процесорами працює оперативна пам’ять об’ємом 16 чи 32 Гб. У змішаному режимі за такої продуктивності ноутбуки пропрацюють як мінімум 15 годин.

Внутрішня пам’ять

Залежно від моделі, ноутбуки комплектуються жорстким диском на 512 Гб або 1 Тб. Завдяки швидкості читання 3,2 Гб/с та швидкості запису 2,2 Гб/с є можливість швидко обробляти великі потоки даних. Також при активації програм не виникне жодних затримок.

Причини популярності MacBook Pro

Цілісний металевий корпус відрізняється міцністю і надійністю, він стабільний і довговічний. Операційна система проста і зрозуміла в управлінні, до того ж на неї є деякі унікальні програми, які сприяють представникам деяких професій швидше та якісніше виконувати свою роботу. Тим більше, власники таких пристроїв протягом багатьох років отримуватимуть стабільні оновлення.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *