<

Ліпосакція обличчя: 7 відповідей на поширені питання

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:35 | 5.01.2023 / Статті / /
Перегляди
65
/ Коментарі відсутні

Омолодження можна досягати різними шляхами, і вибір методики в першу чергу визначається наявними показаннями. Якщо відмічається нечіткий овал обличчя, друге підборіддя, підшкірні жирові відкладення, в такому випадку найкраще підходить ліпосакція. Ця процедура дозволяє створити справжнє аристократичне обличчя, при цьому без шкоди для здоров’я та з мінімальними термінами реабілітації.

Для тих, хто бажає дізнатись більше про даний косметологічний метод, пропонуємо відповіді на найбільш часті запитання щодо цієї процедури.

1. Які є різновиди ліпосакції обличчя?

В сучасній косметології ліпосакція поділяється за способами руйнування жирових клітин. Найчастіше використовують: 

  • розчин Кляйна;
  • радіохвилі;
  • ультразвук;
  • лазер;
  • вібрацію. 

Також існують різні способи видалення з організму зруйнованого жиру — через трубочку, вставлену в проколи, чи природним шляхом (розсмоктування під шкірою й природне виведення з лімфою).

Найбільш безпечною та ефективною вважається нутаційна ліпосакція. Принцип її дії схожий на вібраційну, але частота коливань значно вища. Під час процедури вібрація діє лише на жирові клітини, додатково стимулюється продукування колагену та еластину для підтягування шкіри. За посиланням https://anacosmo.ua/uk/plasticheskaya-hirurgiya/liposakcziya-licza/ можна детальніше ознайомитись із процедурою ліпосакції обличчя та записатись на консультацію до спеціаліста в клініку ANACOSMA. 

2. Чи може ліпосакція допомогти зменшити щоки?

Так, це належить до показань ліпосакції обличчя. Але тут є один нюанс — зменшення області грудок Біша, через які щоки часто стають об’ємними, за допомогою ліпосакції неможливе. Подібні жирові утворення можуть бути видалені лише оперативним шляхом. Якщо ж відмічаються брилі внаслідок відвисання жиру в ділянках щік, тоді вібраційна ліпосакція підійде найкраще.

3. Наскільки ефективна ліпосакція в усуненні другого підборіддя?

Результати настільки вражаючі, що людина омолоджується майже «на очах». Особливо якщо у пацієнта зовнішній недолік утворився через опущення жирової тканини. Якщо ж провисання шкіри спровокувала її в’ялість та низький тургор, тоді більше підійде ліфтинг. Конкретну методику повинен підібрати кваліфікований спеціаліст.

4. З якими методами може бути поєднана ліпосакція обличчя?

Залежно від показань пластичні хірурги можуть спільно використовувати різні ін’єкційні та апаратні процедури. Ліпосакція обличчя в деяких випадках виконується разом з круговою підтяжкою. Це дає можливість одночасно позбутись зайвого жиру та прибрати зайву шкіру на скронях, лобі, щоках, бровах, шиї.

5. Чи є вікові обмеження?

Починати лікування у пластичного хірурга здебільшого дозволяється з 18 років. Верхньої межі немає, тому тут орієнтація йде на відсутність складних хронічних захворювань.

6.Чи залишаться сліди на обличчі від розрізів?

Процедура належить до малоінвазивних щадних методик, тому розрізи роблять мініатюрні і зашивають їх косметичними швами. Після загоєння будь-які сліди практично відсутні.

7. Наскільки тривалою є реабілітація?

Після операції потрібно поберегтися перші два тижні. В цей час спостерігаються набряки, синці, болісні відчуття. Поступово рубці рожевіють і стають все менш помітними. Відновлення варто проходити в спокійних домашніх умовах, без фізичного навантаження та з мінімальним перебуванням на сонці. Більш детально про правила й заборони періоду відновлення обовʼязково уточнюйте в свого лікаря.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *